Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian Reward täyttää kymmenen vuotta

Lehdistötiedote   •   Marras 17, 2017 09:03 EET

Norwegianin kanta-asiakasohjelma Norwegian Reward viettää tänään kymmenvuotisjuhlapäivää. Norwegian Reward on Pohjoismaiden suurin kanta-asiakasohjelma, jossa on 6,5 miljoonaa jäsentä. Norwegian Reward kasvaa vauhdilla ja saa yli 4 000 uutta jäsentä joka päivä.

– Olemme kasvaneet pienestä norjalaisten matkustajien kanta-asiakasohjelmasta kansainväliseksi kanta-asiakasohjelmaksi, jolla on uskollisia ja sitoutuneita jäseniä ympäri maailmaa. Olemme siitä suunnattoman kiitollisia. Kasvamme 4 000 uudella jäsenellä joka päivä. Se osoittaa, että asiakkaamme arvostavat tuotettamme, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla ja käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Kerätyillä CashPoint-pisteillä voi ostaa Norwegianin lentolippuja.

Norwegian Reward tarjoaa jäsenilleen säännöllisesti uusia etuja ja mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä. Vahvaa kasvua ovat siivittäneet juuri monet jäsenedut. Suomessa Norwegian Reward -ohjelmassa on yli 450 000 jäsentä. Norwegianin laajentuminen Espanjaan, Isoon-Britanniaan ja Yhdysvaltoihin on myötävaikuttanut voimakkaaseen jäsenyyksien kasvuun näillä markkinoilla.

– Jatkamme laajenemistamme ja uusien yhteistyökumppanien tarjoamista siten, että jäsenemme saavat aiempaakin enemmän mahdollisuuksia ansaita CashPoint-pisteitä, joilla he voivat maksaa lentolippuja ja muita Norwegian-tuotteita, jatkaa Brede Huser.

Aiemmin tänä vuonna Norwegian Reward sai kaksi kansainvälistä tunnustusta arvovaltaisessa Freddie Awardsissa; ”Ilmailualan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa/Afrikassa” ja ”Paras kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa/Afrikassa”. Yli viisi miljoonaa matkustajaa kaikkialta maailmasta äänesti Norwegian Rewardin voittoon.

Norwegian Reward
Norwegian Reward on yksi maailman anteliaimmista lentomatkustajien kanta-asiakasohjelmista. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -kumppanilta voi ansaita CashPoint-pisteitä, jotka voi käyttää lentolippujen ostoon. Norwegian Rewardin voi yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokorttiostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista, kodin hälytysjärjestelmistä samoin kuin yli 150 nettikaupasta Reward eShopin kautta. Lisätietoja Norwegian Reward -ohjelmasta https://fi.norwegianreward.com. Kanta-asiakasohjelma on täysin ilmainen.

Lisätietoja medialle:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, viestinnän yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163
Norwegian Press Office, puhelin +47 815 11 816

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Vuosina 2015, 2016 ja 2017 matkustajat ovat valinneet Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä viitenä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.