Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian Reward voitti kaksi kansainvälistä palkintoa

Lehdistötiedote   •   Touko 02, 2017 09:00 EEST

Norwegianin miehistö

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on saanut arvovaltaisessa Freddie Awardsissa kaksi kansainvälistä tunnustusta: ”Lentoalan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa/Afrikassa” ja ”Paras kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa ja Afrikassa”. Miljoonat matkustajat ympäri maailmaa äänestivät Norwegian Rewardin voittoon.

– On upeaa, että matkustajat ympäri maailmaa ovat äänestäneet Norwegian Rewardin lentoalan parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa ja Afrikassa samoin kuin, että asiakasedut, joita Bank Norwegianin luottokortti tarjoaa, voittivat omassa kategoriassaan. Freddie Awards on tärkeä kansainvälinen tunnustus toimialalla ja palkinnot vahvistavat, että Norwegian Reward tarjoaa hyviä etuja kaikille huolimatta siitä, paljonko matkustaa. Jatkamme uusien uskollisia matkustajiamme hyödyttävien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Freddie Awards on arvovaltaisin tunnustus, jonka matkailualan kanta-asiakasohjelma voi saada. Vuonna 2016 Norwegain Reward voitti Freddie Awardsissa ”Paras tulokas” -tunnustuksen ja kanta-asiakasohjelma tuli toiseksi ”Vuoden paras kanta-asiakasohjelma – Eurooppa ja Aasia” -kategoriassa.

Norwegian Reward
Norwegian Rewardilla on 5,5 miljoonaa jäsentä. Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -kumppanilta, voi ansaita CashPoint-pisteitä, jotka voi käyttää lentolippujen ostoon. Norwegian Rewardin voi yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Lisätietoja Norwegian Reward -ohjelmasta https://fi.norwegianreward.com/. Kanta-asiakasohjelma on ilmainen.

Lue lisää Freddie Awardsista täältä: http://freddieawards.com/history/

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Sekä vuonna 2015 että vuonna 2016 matkustajat valitsivat Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.