Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian saa ison kansainvälisen tunnustuksen

Lehdistötiedote   •   Helmi 13, 2018 08:00 EET

Norwegian on saanut Value Airline of the Year -tunnustuksen Air Transport World -lehdeltä, joka on yksi johtavista yhdysvaltalaisista ilmailualan julkaisuista. Tuomariston mukaan Norwegian on jättänyt jälkensä globaaleille markkinoille hyvällä laatutuotteella, jossa on edullinen hinta.

– Onnittelen konsernijohtaja Bjørn Kjosia ja hänen tiimiään hyvin ansaitusta palkinnosta. Tuomaristo on erittäin vaikuttunut Norwegianin innovaatiosta ja siitä, mitä yhtiö on saavuttanut. Norwegian on osoittanut, että on mahdollista matkustaa kauas edulliseen hintaan, sanoo Air Transport Worldin päätoimittaja Karen Walker.

– Tämä on suuri tunnustus meille Norwegianissa. Se ei olisi ollut mahdollista ilman omistautuneita työntekijöitämme. Norwegian perustettiin, jotta kaikilla olisi mahdollisuus lentää korkealaatuisesti edulliseen hintaan. Pyrimme tarjoamaan tämän kaikille matkustajilla kaikilla markkinoilla, joilla toimimme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Aiemmin tänä vuonna SkyTrax World Airline Awards on valinnut Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla kolmantena vuonna peräkkäin ja Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi viidentenä vuonna peräkkäin. Myös CAPA – Centre for Aviation nimesi Norwegianin vuoden lentoyhtiöksi syyskuussa.

Air Transport World -lehti jakaa vuosittain ilmailualan eri toimijoille palkintoja. Palkinto luovutetaan Norwegianille Dublinissa 28. maaliskuuta 2018.

Median yhteyshenkilöt:
Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18
Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,6 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 000 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.