Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian sai jälleen kansainvälisen palkinnon

Lehdistötiedote   •   Syys 05, 2016 16:02 EEST

Norwegianin Boeing 737 -miehistö. Kuva: Bo Mathiesen

Norwegian on palkittu toisena vuonna peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä World Travel Awardsissa.

Tunnustus on kuudes, jonka Norwegian on vastaanottanut tähän mennessä tänä vuonna. World Travel Awards -tunnustuksilla palkitaan matkailualan parhaat toimijat. Valinnan tekevät matkailualan ammattilaiset

– Tunnustus merkitsee Norwegianille paljon sekä lentoyhtiönä että sitoutuneiden ja omistautuneiden työntekijöidemme vuoksi. Henkilöstömme työskentelee joka päivä ympäri vuoden sen eteen, että lentomatka on asiakkaillemme hieno kokemus sekä ennen matkaa, matkan aikana että sen jälkeen. Tunnustus osoittaa, että uusia koneita, hyvää palvelua ja edullisia hintoja arvostetaan suuresti, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian kilpaili Euroopan paras halpalentoyhtiö -kategoriassa sellaisten lentoyhtiöiden kanssa, kuten Aer Lingus, Air Berlin, EasyJet, Monarch, Ryanair ja Vueling.

Kuudes palkinto vuonna 2016
Norwegianin nyt saama palkinto on jo kuudes, jonka yhtiö on vastaanottanut tänä vuonna. Aiempia palkintoja tänä vuonna ovat:

  • Kaksi SkyTrax Awards -palkintoa; Euroopan paras halpalentoyhtiö ja Maailman paras halpalentoyhtiö kaukoreiteillä -palkinnot.
  • Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman saama Paras tulokas -palkinto Freddie Awardsissa.
  • Paras lentoyhtiö Euroopassa- ja Paras kotimaan lentoyhtiö Norjassa -palkinnot Grand Travel Awardsissa.

World Travel Awards
World Travel Awards on perustettu vuonna 1993. Se on yksi matkailualan arvostetuimmista palkinnoista, jossa matkailualan ammattilaiset valitsevat alansa parhaat toimijat. Lue lisää palkinnosta: http://www.worldtravelawards.com/

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Norwegianin viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Norwegian on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja kuudenneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi noin 450 reittiä 138 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2015 Norwegian kuljetti lähes 26 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian on palkittu arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä ja viimeisenä kahtena vuotena peräkkäin maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa