Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian sai jälleen kansainvälisen tunnustuksen: Euroopan paras halpalentoyhtiö

Lehdistötiedote   •   Syys 06, 2015 07:00 EEST

Norwegian on palkittu World Travel Awardsin Europe’s Leading Low-Cost Airline 2015 -tunnustuksella. Arvostettu palkinto jaettiin eilen illalla Sardiniassa – Tämä merkitsee meille todella paljon. Kiitos sitoutuneiden ja upeiden työntekijöidemme. Heidän ansiostaan olemme saaneet tämän tunnustuksen, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

World Travel Awards -tunnustus on seitsemäs palkinto, jonka Norwegian on saanut yksin viimeisen vuoden aikana. World Travel Awards on yksi matkailualan arvostetuimmista palkinnoista, joka perustuu yli 650 000 matkailualan toimijan arvioon.

– Palkinto on valtavan tärkeä sekä Norwegianille yhtiönä että sitoutuneille ja asialleen omistautuneille työntekijöillemme, joille kuuluu kunnia tästä palkinnosta. Joka päivä he tekevät kaikkensa asiakkaidemme hyväksi. Euroopan paras lentoyhtiö -palkinto osoittaa, että uudet koneet, hyvä palvelu ja edulliset hinnat arvostetaan korkealle, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

– On suuri kunnia, että voimme jakaa Euroopan paras lentoyhtiö -palkinnon ensi kertaa Norwegianille. Eurooppa on yksi kilpailluimmista markkinoista koko maailmassa, mikä lisää palkinnon painoarvoa, sanoo World Travel Awardsin pääjohtaja Graham Cook.

Seitsemäs palkinto tänä vuonna
Nyt saatu palkinto on jo seitsemäs, jonka Norwegian on ottanut vastaan viimeisen vuoden aikana. Kuusi muuta palkintoa ovat: kolme Passenger Choice Awardsin eri kategorioiden voittoa; Best in Region: Europe, Best Inflight Connectivity and Communications ja Best Single Achievement; kaksi SkyTrax Awardsin eri kategorioiden voittoa; Europe’s Best Low-Cost Airline ja World's Best Low-Cost Long-Haul Airline sekä voitto AirlineRaiting.comin Europe’s Best Low-Cost Airline -kategoriassa.

World Travel Awards
World Travel Awards perustettiin vuonna 1993 ja se on yksi arvostetuimmista matkailualan palkinnoista. Vuonna 2014 kaikkiaan 650 000 matkailualan ammattilaista nimesi alan parhaat toimijat. Lue lisää palkinnosta: http://www.worldtravelawards.com/

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 99 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa