Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian sai jälleen Maailman paras halpalentoyhtiö kaukolennoilla- ja Euroopan paras halpalentoyhtiö -palkinnot

Lehdistötiedote   •   Kesä 20, 2017 14:56 EEST

Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl, hallituksen puheenjohtaja Bjørn Kise ja yhtiön työntekijöitä Pariisin, Oslon ja Lontoon tukikohdista ottivat SkyTrax-palkinnot vastaan tänään Pariisin ilmailunäyttelyssä.

Matkustajat ympäri maailmaa ovat valinneet Norwegianin kolmantena vuonna peräkkäin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla ‘World’s Best Low-Cost Long-Haul Airline’ ja viidettä vuotta peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi ‘Best Low-Cost Airline in Europe’ tämän vuoden SkyTrax World Airline Awardsissa.

SkyTrax World Airline Awards on ilmailualan arvovaltaisin ja arvostetuin palkinto, jossa matkustajien ääni ratkaisee ja he valitsevat voittajat lentoyhtiöistä ympäri maailmaa.

– On suuri kunnia, että niin moni matkustaja on jälleen antanut äänensä meille. Se merkitsee meille todella paljon. Suuri kiitos matkustajillemme. Tunnustukset eivät olisi mahdollisia ilman sitoutuneita työntekijöitämme, jotka huolehtivat matkustajistamme joka päivä. Olen iloinen, että matkustajamme arvostavat täysin uusia koneitamme, hyvää palveluamme ja edullisia hintojamme. Teemme jatkossakin kaikkemme asiakkaidemme odotusten täyttämiseksi ja jatkamme samalla laajenemistamme Euroopassa, Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl, hallituksen puheenjohtaja Bjørn Kise ja yhtiön työntekijöitä Pariisin, Oslon ja Lontoon tukikohdista ottivat palkinnot vastaan tänään Pariisin ilmailunäyttelyssä.

Norwegian on 30 parhaan joukossa maailmassa
– Norwegian on ollut yksi World Airline Awardsin toimijoista, joka on viimeisen viiden vuoden aikana saavuttanut jatkuvasti hyviä tuloksia. Norwegian on onnistunut säilyttämään vahvan asemansa muihin halpalentoyhtiöihin nähden samalla, kun se on parantanut asemaansa täyden palvelun lentoyhtiöihin verrattuna. Norwegian on 30 parhaimman lentoyhtiö joukossa maailmassa. Se on suuri saavutus lentoyhtiölle, joka kasvaa edelleen nopeasti, sanoo SkyTraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

SkyTrax Awards
SkyTrax World AirlineAwardsit ovat ilmailualan arvovaltaisimpia ja arvostetuimpia palkintoja, joita usein kutsutaan myös ”ilmailualan Oscar-palkinnoiksi”. Matkustajat kaikkialla maailmassa ottavat joka vuosi osaa maailman suurimpaan lentomatkustajien asiakastyytyväisyystutkimukseen, jossa on mukana 280 lentoyhtiötä. Asiakkaat arvioivat kaikkea lähtöselvityksestä, koneeseen nousuun, istuinten mukavuuteen, matkustamon siisteyteen, ruokaan, juomaan, viihteeseen ja palveluun.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Norwegianin viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Sekä vuonna 2015 että vuonna 2016 matkustajat valitsivat Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä neljänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.