Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian sai neljä tähteä tuoreessa kansainvälisessä arviossa

Lehdistötiedote   •   Syys 26, 2018 12:19 EEST

Norwegianin kaukolentomiehistö

Matkustajat ympäri maailmaa ovat arvioineet Norwegianin neljän tähden lentoyhtiöksi tämän vuoden Airline Passengers Experience Associationin (APEX) arvioinnissa. Neljä tähteä on korkein sijoitus, jonka halpalentoyhtiö voi saada.

Tämän vuoden APEX-tunnustus perustuu arvioihin yli miljoonasta lennosta ja 500 lentoyhtiöstä. Norwegian oli yksi kymmenestä ympäri maailmaa toimivasta halpalentoyhtiöstä, joka sai neljä tähteä.

– On suuri kunnia, että kanssamme matkustaneet matkustajat arvioivat meidät neljän tähden lentoyhtiöksi. Haluan kiittää kaikkia 10 000 työntekijäämme Bangkokista idässä Los Angelesiin lännessä. He tekevät joka päivä kaikkensa, jotta asiakkaamme saavat niin hyvän matkustuskokemuksen kuin mahdollista, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Tähän mennessä tänä vuonna Norwegian on saanut kaikkiaan 13 eri tunnustusta. Katso lista palkinnoista täältä.

APEXista:
APEX arvioi lentoyhtiöitä ympäri maailmaa matkustajien omien arvioiden perusteella. Lentoyhtiöt jaetaan kolmeen kategoriaan: maailmanlaajuiset lentoyhtiöt, alueelliset lentoyhtiöt ja halpalentoyhtiöt. Arvion perusteena oli 1. kesäkuuta 2017–30.6.2018 yli miljoona lentoa ja 500 lentoyhtiötä. Matkustajat arvioivat lentoyhtiöitä kokonaisuutena sekä neljässä eri kategoriassa: mukavuus, lennonaikaiset palvelut, ruoka ja juoma sekä viihde ja lennonaikainen Wi-Fi. Neljä tähteä on korkein arvio, jonka halpalentoyhtiö voi saada.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, puhelin 040 545 6163, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,7 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 500 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.