Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian solmii uusia tilauslentosopimuksia yli 50 miljoonalla eurolla

Lehdistötiedote   •   Tammi 26, 2016 09:00 EET

Norwegian jatkaa yhteistyötä matkanjärjestäjien kanssa. Yhtiö on solminut uudet tilauslentoja koskevat sopimukset TUI Nordicin, TUI UK:n, Thomas Cook Northern Europen ja Nazar Nordicin kanssa. Sopimusten mukaan Norwegian lentää tulevana kesänä tilauslentomatkustajia useisiin eurooppalaisiin lomakohteisiin. Sopimusten arvo on yli 500 miljoonaa Norjan kruunua (yli 52,7 miljoonaa euroa) ja ne koskevat yli 2 200 lentoa.

– Olemme erittäin iloisia, että voimme jatkaa TUIn, Thomas Cookin ja Nazarin tilauslentomatkustajien lentämistä suosittuihin lomakohteisiin. Odotamme innolla, että voimme toivottaa yhä useammat matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusiin ja entistä ympäristöystävällisempiin lentokoneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WiFi, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Suomesta Norwegian lentää Oulusta Rodokselle Kreikkaan ja Tukholmasta Ruotsista Antalyaan Turkissa. Norjasta yhtiö lentää useilta lentokentiltä suosittuihin matkakohteisiin Bulgariassa, Kyproksella, Kreikassa, Espanjassa ja Turkissa. Lontoon Gatwickin kentältä Norwegian lentää useisiin kohteisiin Kreikassa, Espanjassa ja Portugalissa.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 26 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla vuonna 2015. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 5 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa