Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian tarjoaa CashPoint-pisteitä matkansa peruuttaville tai siirtäville asiakkaille – vain 36 tunnissa 48 000 asiakasta on muuttanut lippunsa CashPoint-pisteiksi

Lehdistötiedote   •   Maalis 18, 2020 13:47 EET

COVID-19 aiheuttamien matkustusrajoitusten seurauksena Norwegian tarjoaa CashPoint-pisteitä korvauksena asiakkaille, jotka haluavat peruuttaa tai siirtää matkansa Norwegianilla. Norwegianin asiakkaat ovat jo nyt osoittaneet suurta kiinnostusta tämän mahdollisuuden hyödyntämiseen.

Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja se koskee ainoastaan lentoja, joita ei ole peruutettu.

Seuraavat ehdot ovat voimassa:

  • Tarjous koskee asiakkaita, jotka ovat varanneet viimeistään 31. toukokuuta 2020 olevan ulkomaan lennon. Normaalit ehdot koskevat kaikkia muita varauksia.
  • Tarjous koskee ainoastaan lippuja, jotka on varattu suoraan Norwegianilta (ei koske lippuja, jotka on varattu matkatoimistosta tai kolmansilta osapuolilta).
  • Lipun tulee olla LowFare, LowFare+ tai Premium (Flex- ja PremiumFlex -liput voidaan maksaa takaisin tai varata uudelleen täältä).
  • Lippu on peruutettava yli 6 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa.

Lue lisää täältä, miten voit saada korvauksen CashPoint-pisteinä.

Norwegian Reward ja CashPoint-pisteet:
Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -ohjelman kumppanilta jäsenet saavat CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää lentolippujen ostoon, Fast Track-, istumapaikka- ja matkatavaravaraukseen sekä lippumuutoksiin. Jäsenet, jotka lentävät usein, saavat myös ylimääräisen edun joka kuudennesta lennosta. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Jäsenyys Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on täysin ilmaista. Lisätietoja Norwegian Reward -ohjelmasta osoitteessa: https:/fi.norwegianreward.com/.

Ohje asiakkaille
Norwegian on yhteydessä tekstiviestillä tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse asiakkaisiin, jotka ovat varanneet lippuja lennoille, joihin COVID19:n aiheuttamat matkustusrajoitukset vaikuttavat. Tämä koskee myös myöhemmin olevien lentojen uudelleenvarauksia.

Asiakaspalveluumme tulevien kyselyjen suuresta määrästä johtuen kannustamme asiakkaitamme hakemaan lisätietoja ensisijaisesti osoitteesta www.norwegian.com/updates. Pyydämme, että asiakkaat, joiden matkustusajankohta on 15. huhtikuuta 2020 jälkeen, eivät ole yhteydessä asiakaspalveluumme juuri nyt.


Lisätietoja medialle:

Viestintäpäällikkö charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com, viestinnän edustaja Suomessa tarja.valde-brown@norwegian.com tai press@norwegian.com

Norwegian on yksi maailman suurimmista halpalentoyhtiöistä, jolla oli yli 36 miljoonaa matkustajaa vuonna 2019. Norwegian liikennöi tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteessa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa. Norwegianilla on nykyaikainen ja polttoainetehokas lentolaivasto, jossa on noin 160 lentokonetta. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin jo toisen kerran polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla.

Viitenä viime vuonna matkustajat ovat äänestäneet Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa. Tämän lisäksi SkyTrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo kuutena vuonna peräkkäin.

Norwegianilla on noin 11 000 työntekijää.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.