Ohita
Norwegian tarjoaa ensimmäisenä Euroopassa suorat TV-lähetykset lennoilla

Tiedote -

Norwegian tarjoaa ensimmäisenä Euroopassa suorat TV-lähetykset lennoilla

Norwegian lanseeraa tänään ensimmäisenä lentoyhtiönä Euroopassa suorat TV-lähetykset lennoilla. Norjan TV 2:n uutiset ja Bloomberg Televisionin lähetykset näkyvät ilmaiseksi Euroopan lennoilla Norwegianin 87 WiFillä varustetussa lentokoneessa. Matkustajat voivat seurata TV-lähetyksiä omilla tietokoneillaan, tableteillaan ja älypuhelimillaan.

Norwegianin lennonaikainen ilmainen WiFi on tarjolla yhtiön 87 Boeing 737-800 -koneessa ja Live TV -palvelu on käytössä kaikissa näissä koneissa. Lennoilla nähtävien suorien lähetysten lanseeraus tapahtui tänään Oslon ja Bergenin välisellä lennolla.

– Olemme erittäin innoissamme voidessamme tarjota ensimmäisenä lentoyhtiönä Euroopassa ilmaiset suorat TV-lähetykset lennoillamme. Norjan TV 2:n uutisten ja Bloomberg Televisionin tarjoaminen tuo lisää sisältövaihtoehtoja matkustajillemme ja synnyttää siten kokonaisuudessaan paremman matkustuskokemuksen, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos, joka oli itse mukana tämän päivän lennolla. – Ilmainen lennonaikainen WiFimme yhdistettynä ilmaisiin suoriin televisiolähetyksiin mahdollistaa matkustajakokemuksen, jota kukaan muu ei tarjoa ilmassa.

Norwegianin bonusohjelman, Norwegian Rewardin ja Norjan Riks TV:n yhteistyö tekee mahdolliseksi suorien TV-lähetysten laseerauksen.

– Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana tällaisessa historiallisessa tapahtumassa. Suorat TV-lähetykset mobiililaitteille ovat tärkeä osa strategiaamme. Olemme iloisia, että meillä on mahdollisuus tehdä tämä Norwegianin koneessa, sanoo Norjan Riks TV:n toimitusjohtaja Christian Birkeland.

Bloomberg Television tulee tarjoamaan lennoilla kansainvälisiä uutisia sekä talous- ja finanssiuutisia.

– Olemme ilahtuneita, että Bloombergin ainutlaatuinen ja innovatiivinen lähestymistapa nykyaikaiseen talousjournalismiin ja -analyysiin on nyt saatavilla Norwegianin matkustajille Euroopassa. Lanseerauksen myötä matkustajien ympäri mannerta on mahdollista seurata lennoilla viimeisimpiä uutisia suorana Bloomberg TV:stä siten, että he saapuvat määränpäähänsä ajankohtaisella tiedolla varustettuina, sanoo toimitusjohtaja Adam Freeman, Bloomberg Media EMEA.

Norjan uutiset lähettää TV 2:n uutiskanava.

– Katsojat odottavat tänä päivänä näkevänsä uutisia suorina lähetyksinä koko ajan. Siksi olemme tyytyväisiä, että voimme yhdessä uraauurtavien kumppaniemme kanssa tarjota suoria uutislähetyksiä Norwegianin Euroopan lennoilla. Ihmiset eivät halua jäädä paitsi viimeisimmistä uutisista edes lennolla. Uutiskanava on kirjaimellisesti ilmassa koko ajan, sanoo Norjan TV 2:n uutis- ja urheilupäätoimittaja Jan Ove Årsæther.

TV-ratkaisun koneisiin toimittaa Global Eagle Entertainment (GEE), joka tarjoaa maailmanlaajuisesti viihderatkaisuja lentokoneisiin.

Liitteessä lisätietoja Live TV:stä.

Lisätietoja:
Norwegian: Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, +46 709 89 05 18
Bloomberg Television: Catrin Thomas, viestintäpäällikkö, EMEA +44 20 7392 0673
Norjan TV 2: Jan Petter Dahl, viestintäpäällikkö +47 928 60363/jpd@tv2.no
Riks TV: Jens-Petter Gjelseth, viestintäpäällikkö+47 90801108/jpg@rikstv.no

Aiheet

Kategoriat


Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 5 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa

Yhteyshenkilö/-t

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden