Ohita
Norwegian tarjoaa mahdollisuuden ilmaiseen lentolipun muutokseen

Tiedote -

Norwegian tarjoaa mahdollisuuden ilmaiseen lentolipun muutokseen

Norwegian tarjoaa mahdollisuuden tehdä muutoksia kaikkiin lipputyyppeihin ilmaiseksi jonkin aikaa, mukaan lukien kotimaanlentoihin. COVID-19 pandemia on lisännyt lentomatkustamisen epävarmuutta ja monet Norwegianin asiakkaista arvostavat mahdollisuutta muuttaa tai perua matka.

Pandemiasta johtuvat matkustusrajoitukset ja viime hetken muutokset ovat aiheuttaneet paljon epävarmuutta matkustajille. Norwegian haluaa tämän myötä yksinkertaistaa ja lisätä varmuutta siitä, että varausta voi muuttaa, vaikka lentolippu ei olisi joustava.

Olemme aiemmin tarjonneet muutosmahdollisuuden kansainvälisillä lennoilla rajoitetun ajan ja nyt tarjoamme saman edun myös kotimaanlennoilla.

-Uskomme että asiakkaamme arvostavat tätä muutosmahdollisuutta. Se on lisäksi hieno tapa toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi takaisin aikana, jolloin useampi meistä suunnitellee taas lentomatkustamista, sanoo Christoffer Sundby, Norwegianin markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelun konsernijohtaja.

Nämä ovat uudet ehdot ilmaiseen lipunmuutokseen sekä kotimaan- että ulkomaanlennoilla:

  • Tarjous koskee ainoastaan LowFare ja LowFare+ lippuja. Flex-lippuja on jo ennestään ollut mahdollista muuttaa.
  • Lipunehtoja voidaan muuttaa uudelleen ja lentolippuun sovelletaan aina ostohetken ehtoja.
  • Lipunmuutokset voidaan tehdä ainoastaan uudelle päivämäärälle, jos saman lipputyypin paikkoja on vapaana.
  • Ilmainen lipunmuutos on mahdollista vain yhden kerran ja se tulee tehdä 16 päivää ennen ulkomaanlennon ja 7 päivää ennen kotimaanlennon päivämäärää.
  • Normaalit lipunehdot koskevat, jos muutos varaukseen tehdään alle 16 päivää ennen kansainvälistä lentoa tai alle 7 päivää ennen kotimaanlentoa.
  • Koko lentomatka (mukaan lukien paluulento) joka on muutettu, tulee suorittaa ennen 30 lokakuuta 2021.
  • Jos alkuperäisen ja uuden lentolipun välillä on hintaero, se tulee maksettavaksi. Jos taas uusi lippu on halvempi kuin alkuperäinen lippu, hintaeroa ei hyvitetä.
  • Ilmainen lipunmuutosmahdollisuus koskee kotimaanlentoja, jotka on varattu 7.-30. kesäkuuta välisenä aikana, ja ne koskevat kotimaanlentoja Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Lisätietoja saat osoitteessa www.norwegian.com

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran.

Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden