Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian tekee yli 400 miljoonan Norjan kruunun tilauslentosopimuksen matkanjärjestäjien kanssa

Lehdistötiedote   •   Helmi 10, 2015 11:38 EET

Norwegian jatkaa yhteistyötä useiden suurten matkanjärjestäjien kanssa ja solmii uuden sopimuksen TUIn, Thomas Cookin ja Nazarin kanssa. Sopimuksen mukaan Norwegian lentää tilauslentomatkustajia useisiin kohteisiin Välimerellä. Sopimuksen arvo on yli 400 miljoonaa Norjan kruunua ja se koskee lähes 2 000 lentoa.

– Olemme hyvin iloisia siitä, että saamme jatkossakin lentää TUIn, Thomas Cookin ja Nazarin tilauslentomatkustajia suosittuihin Välimeren kohteisiin. Toivotamme innolla yhä useammat matkustajat tervetulleiksi uusin ja mukaviin koneisiimme, joissa on lennonaikainen ilmainen WiFi, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

Norwegian lentää matkustajia Suomesta, Ruotsista ja Norjasta eri kohteisiin Espanjassa, Kreikassa, Kyproksella ja Turkissa. Lontoon Gatwickistä Norwegian lentää matkustajia Espanjaan, Kreikkaan, Italiaan, Kyprokselle ja Portugaliin.

Kesäajan lentoja on yli 1 700 Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Isosta-Britanniasta. Suomesta lentoja on Helsingistä ja Oulusta. Ruotsista lentoja on Tukholmasta ja Göteborgista sekä Norjasta Bergenistä, Tromsöstä, Moldesta, Haugesundista, Stavangerista ja Tronheimista.

Lisätietoja:Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Norwegian työllistää noin 4 500 henkilöä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 258 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 96 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain 4,8 vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin toisena vuonna peräkkäin Europe’s Best Low-Cost Airline -tunnustuksella.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa