Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian tuplaa vuoronsa Helsingistä Tukholmaan

Lehdistötiedote   •   Kesä 17, 2010 10:25 EEST

Lentoyhtiö Norwegian kaksinkertaistaa arkisin Helsingistä Tukholmaan lennettävät vuoronsa. Yhtiö ottaa syyskuussa käyttöönsä yhdeksännen Arlandan kentältä Tukholmasta operoivan lentokoneen ja kaksinkertaistaa kapasiteettinsa 2. syyskuuta alkaen reiteillä Tukholma-Helsinki ja Tukholma-Lontoo. Samalla yhtiö lisää Tukholmasta Kööpenhaminaan päivittäin lennettävien vuorojen määrän viidestä kuuteen.

Norwegian avasi suorat lennot Helsinkiin ja Lontooseen 29. huhtikuuta. Lennot ovat olleet toukokuussa lähes loppuunmyytyjä. Markkinoiden hyvä vastaanotto antaa aiheen yhtiölle jatkaa toiminnan kehittämistä.

-Olemme hyvin tyytyväisiä kehitykseen. Kiinnostus Helsingin ja Lontoon reittejä kohtaan on ollut erittäin suurta, joten nyt tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden suunnitella aikataulujaan entistä joustavammin. Ollaksemme kilpailukykyinen ja hyvä vaihtoehto liikematkailijoille, lisäämme vuoroja ja pidämme edelleen voimassa edulliset hintamme, sanoo Norwegianin lehdistövastaava Åsa Larsson.

Syyskuun 2. päivästä lähtien Norwegian lisää arkipäivisin päivittäisten lentojen määrän Helsingistä Arlandaan Tukholmaan kahdesta neljään. Tukholmasta Helsinkiin lennettävien sunnuntai-vuorojen määrän yhtiö nostaa kahdesta kolmeen.

Tukholmasta Lontooseen menevän iltalennon lisäksi yhtiö lentää nyt myös arkipäivisin varhaisen aamulennon ja avaa myös toisen sunnuntai-vuoron. Samalla kehitetään Tukholman ja Kööpenhaminan välisten vuorojen aikatauluja.

-Lisäämme Kööpenhaminan ja Tukholman väliselle reitille iltapäivävuoron, mikä parantaa liikematkailijoiden aikatauluja merkittävästi. Nyt he voivat valita kuudesta päivittäisestä vuorosta, sanoo Åsa Larsson.

Yhdensuuntainen Lippu Helsingistä Tukholmaan maksaa 27,80 euroa sisältäen verot ja kulut.

Valokuvia on ladattavissa osoitteesta: http://www.newsdesk.se/pressroom/norwegian/image/list

Lisätietoja:
Åsa Larsson, Communications Manager
Gsm: +46 735 22 22 42
Email: asa.larsson@norwegian.se

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 220 reittiä 95 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2009 Norwegian kuljetti lähes 11 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 1600 ja konekanta koostuu 46 lentokoneesta. Yhtiölle toimitetaan vuosina 2008–2014 70 uutta Boeing 737-800W -konetta, minkä jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Liitetiedostot

PDF-tiedosto