Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo viidentenä peräkkäisenä vuotena

Lehdistötiedote   •   Kesä 09, 2019 10:00 EEST

Norwegian sai Euroopan paras halpalentoyhtiö -tunnustuksen jo viidennen kerran peräkkäin.

World Travel Awards, yksi matkailualan arvostetuimmista tunnustuksista, on nimennyt Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuonna 2019. Europe’s Leading Low-Cost Airline 2019 -palkinto jaettiin Norwegianille myöhään eilen illalla World Travel Awards -palkintogaalassa Madeiralla.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meidät on äänestetty Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo viidennen kerran peräkkäin. Tämä heijastaa jälleen kerran selkeästi 11 000 työntekijämme omistautumista ja sitoutumista. Tunnustus osoittaa, että matkustajat maailmanlaajuisesti arvostavat edullisia hintoja, ystävällistä palvelua ja uusia ympäristöystävällisiä lentokoneita. Haluamme kiittää sekä asiakkaitamme että alan muita toimijoita, jotka ovat taas kerran antaneet äänensä Norwegianille, sanoi Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

– Norwegian on osoittanut kykynsä tarjota jatkuvasti erinomaista palvelua voittamalla Europe’s Leading Low-Cost Airline -tunnustuksen jo viidentenä peräkkäisenä vuotena. Norwegianin vuosia jatkunut kasvu sekä lyhyen matkan lennoilla että kaukolennoilla edustaa World Travel Awardsin missiota rikkoa matkailun huippuosaamisen rajoja, sanoi World Travel Awardsin pääjohtaja ja perustaja Graham E. Cooke.

Norwegianista tuli aiemmin tänä vuonna ensimmäinen halpalentoyhtiö, joka tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaukolennoilla. Matkustajilla on mahdollisuus säilyttää yhteydet ilmaisen tai paremman ja nopeamman Wi-Fi-yhteyden avulla Norwegianin Boeing 787-9 Dreamlinereissa. Yli puolessa Norwegianin 787-9 Dreamliner -laivaston koneista tulee olemaan lennonaikaiset yhteydet vuoteen 2020 mennessä.

Norwegian on lanseerannut monia reittejä tänä vuonna mukaan lukien lennot Lontoon ja Rio de Janeiron välillä sekä lennot Dublinin ja Hamilton/Toronton välillä. Yhtiö on tänä vuonna laseerannut myös lennot Lontoon ja San Franciscon, Lontoon ja Miamin, Rooman ja Bostonin sekä Madridin ja Bostonin välillä. Suomessa uusia reittiavauksia ovat tänä vuonna olleet lennot Helsinki-Vantaan ja Pisan (Italia) sekä Helsinki-Vantaan ja Tivatin (Montenegro) välillä.

World Travel Awards
World Travel Awards perustettiin vuonna 1993 jakamaan tunnustuksia, palkitsemaan ja juhlimaan eri matkailualan toimijoiden erinomaisuutta. World Travel Awards -tunnustukset ovat matkailualan arvostetuimpia palkintoja, joiden saajat tunnustetaan maailmanlaajuisesti alan huipputoimijoiksi. World Travel Awardsin alueelliset palkintogaalat eri puolilla maailmaa ovat matkailualan kärkitapahtumia.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.