Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian valittiin jälleen kerran Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi

Lehdistötiedote   •   Joulu 05, 2014 09:00 EET

Norwegian on jälleen saanut Euroopan paras halpalentoyhtiö -tunnustuksen. Tällä kertaa tunnustuksen myönsi AirlineRaitings.com. Raati kehui Norwegianin kykyä tarjota asiakkailleen innovatiivinen laatutuote ja uusia reittejä edullisin hinnoin. Norwegian sai AirlineRaitings.comin kansainvälisen tunnustuksen jo toisena peräkkäisenä vuotena.

AirlineRaitings.com on julkaissut Airline Excellence Awards -tunnustuksensa. Toisena vuotena peräkkäin Norwegian valittiin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi (Europe’s best low-cost airline). Muiden maanosien voittajat ovat JetBlue (Amerikka), Scoot (Aasia/Tyynimeri) ja Kulula (Lähi-itä/Afrikka). Norwegian on ainoa palkittu pohjoismainen lentoyhtiö. Viime kesänä myös arvostettu Skytrax World Awards äänesti toisena peräkkäisenä vuotena Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi (Europe's best low-cost airline).

– Neljä palkittua lentoyhtiötä erottuvat omilla markkinoillaan erittäin älykkäillä innovaatioillaan. Ne tarjoavat johdonmukaisesti erinomaisen arvolupauksen. Nämä yhtiöt eivät välttämättä aina tarjoa halvinta hintaa, mutta ne tarjoavat aina parhaan vastineen. Yhtiöt avaavat uusia reittejä ja mahdollistavat matkustamisen ilon miljoonille, joilla ei ole aiemmin ollut varaa lentää, sanoo AirlineRaitings.comin päätoimittaja Geoffrey Thomas.

– Tämä on todella hieno palkinto ja vahvistaa jälleen, että asiakkaat arvostavat Norwegiania. Meillä on uudet koneet, ilmainen WiFi, edulliset hinnat ja monia suoria lentoja, mutta ennen kaikkea meillä on ammattitaitoinen henkilöstö, joka varmistaa joka päivä asiakkaidemme viihtyvyyden lennoillamme. Norwegian on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja, joiden perusteena on se, että matkustajat ovat itse äänestäneet meidät parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Teemme kaikkemme jatkaaksemme työtä sen eteen, että kaikilla on hieno matka kanssamme, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Lue lisää täältä.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18

Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 417 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, USAssa ja Thaimaassa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla, joka työllistää noin 4 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 101 lentokonetta, joiden keski-ikä on 4,8 vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja se on listattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa