Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian valittiin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla neljäntenä vuonna peräkkäin

Lehdistötiedote   •   Heinä 17, 2018 15:59 EEST

Norwegianin viestintäjohtaja Anne-Sissel Skånvik (keskellä) yhdessä Norwegianin Lontoon Gatwickin tukikohdan työntekijöiden Francesco Sapuppon, Nancy Lily Wheelerin, Agne Zupkaiten ja Marcin Krzywickin kanssa.

Palkinnot perustuvat matkustajien omiin arvioihin eri lentoyhtiöistä ja heidän valintaansa voittajista.

– Olen erittäin kiitollinen, että saamme jälleen nämä tunnustukset. Tämä merkitsee todella paljon kaikille meille Norwegianissa. Tunnustukset osoittavat, että monet arvostavat tähänastisia saavutuksiamme. Osoitan suuren kiitoksen ympäri maailmaa oleville matkustajillemme, jotka ovat äänestäneet Norwegiania. Tämä ei olisi ollut mitenkään mahdollista ilman sitoutuneita työntekijöitämme, jotka joka päivä huolehtivat matkustajistamme. Jatkamme hyvän matkustuskokemuksen ja uusien reittien tarjoamista asiakkaillemme ympäri maailmaa, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianin viestintäjohtaja Anne-Sissel Skånvik otti palkinnot vastaan yhdessä Lontoon Gatwickin tukikohdan työntekijöiden kanssa tänään Lontoossa.

– Asiakkaiden suosikki viimeiset kuusi vuotta
– Norwegian on ollut asiakkaiden suosikki viimeiset kuusi vuotta. Norwegian on onnistunut säilyttämään asemansa muiden halpalentotoimijoiden joukossa samalla, kun yhtiö on parantanut asemaansa muihin toimijoihin nähden. Tämä on uskomaton saavutus lentoyhtiöltä, joka kasvaa näin voimakkaasti, sanoo SkyTraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

Viimeisen kuuden kuukauden aikana Norwegian on vastaanottanut yksitoista eri tunnustusta. Kesäkuussa norjalainen Innovasjonsmagasinet nimesi Norwegianin Norjan innovatiivisimmaksi yritykseksi ja heinäkuussa yhtiö sai World Travel Award -palkinnon parhaana lentoyhtiönä Euroopassa. Tämän lisäksi Bjørn Kjos otti hiljattain vastaan Ambassador’s Award -tunnustuksen Yhdysvaltain Norjan suurlähettiläältä panostukistaan Yhdysvaltojen ja Norjan välisten suhteiden vahvistamiseksi.

SkyTrax Awards:
SkyTrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin palkinto ilmailualalla. Matkustajat ympäri maailmaa ottavat osaa joka vuosi maailman suurimpaan lentomatkustajien asiakastyytyväisyyttä mittaavaan tutkimukseen. Tutkimuksessa on mukana noin 340 lentoyhtiötä. Asiakkaat arvioivat kokemuksiaan eri osa-alueilla, kuten lähtöselvitys, koneeseen nousu, istuinten mukavuus, matkustamon siisteys, ruoka, juoma, viihde ja palvelu.

Yhteystiedot medialle:
Norwegianin mediapäivystys: +47 815 11 816

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,7 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 000 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.