Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian valittiin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla viidentenä vuonna peräkkäin

Lehdistötiedote   •   Kesä 18, 2019 14:54 EEST

Lentomatkustajat ympäri maailmaa ovat jälleen äänestäneet Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla. Norwegian voitti viidentenä vuonna peräkkäin Paras halpalentoyhtiö kaukolennoilla -tunnustuksen arvostetussa Skytrax World Airline Awardsissa.

Skytrax World Airline Awardsin tunnustus perustuu matkustajien omiin arvioihin ja he valitsevat voittajan.

– Olen todella iloinen siitä, että meidät on jälleen kerran valittu maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla. Haluan kiittää eri puolilla maailmaa olevia matkustajiamme, jotka ovat äänestäneet Norwegiania. Tunnustus ei olisi ollut mahdollinen ilman kaikkia omistautuneita kollegojamme, jotka joka päivä vuoden ympäri tekevät kaikkensa tarjotakseen asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Tunnustus osoittaa myös, että asiakkaamme arvostavat edullisia hintoja, hyvää palvelua sekä uusia ja ympäristöystävällisiä lentokoneita, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegianista on tullut asiakkaiden suosikki

– Palkinto on tunnustus upeasta työstä, jota kaikki Norwegianin työntekijät tekevät joka päivä asiakkaiden hyväksi. Norwegianin halpalentokonseptista on tullut asiakkaiden suosikki ja tämä palkinto vahvistaa sen, sanoo SkyTraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

Norwegian on vuoden 2019 aikana ottanut vastaan useita tunnustuksia muun muassa Sustainable Brand Indexin Vastuullisin yhtiö Norjassa -tunnustuksen, Euroopan paras halpalentoyhtiö -tunnustus World Travel Awardsissa sekä Paras lentoyhtiö kotimaan lennoilla Norjassa- ja Paras lentoyhtiö Euroopassa -tunnustukset Grand Travel Awards Norgessa.

Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos otti Paras halpalentoyhtiö kaukolennoilla -tunnustuksen vastaan yhdessä Norwegianin työntekijöiden kanssa tänään Pariisissa.

Muut samassa kategoriassa kilpailleet lentoyhtiöt olivat Air Canada Rouge, AirAsiaX, Cebu Pacific, Eurowings, French Bee, Jetstar Airways, LEVEL, Scoot ja WestJet Airlines.

Skytrax Awards:
SkyTrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin palkinto ilmailualalla. Matkustajat ympäri maailmaa ottavat osaa joka vuosi maailman suurimpaan lentomatkustajien asiakastyytyväisyyttä mittaavaan tutkimukseen. Tutkimuksessa on mukana yli 300 lentoyhtiötä. Asiakkaat arvioivat kokemuksiaan eri osa-alueilla, kuten lähtöselvitys, koneeseen nousu, istuinten mukavuus, matkustamon siisteys, ruoka, juoma, viihde ja palvelu.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.