Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian valittiin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi ja Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi

Lehdistötiedote   •   Heinä 12, 2016 15:15 EEST

Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos ja henkilökuntaa SkyTrax World Airline Awards -tilaisuudessa 12.7.2016

Matkustajat ympäri maailmaa ovat valinneet Norwegianin jo toisena vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi ja neljäntenä perättäisenä vuotena Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi vuosittaisessa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos vastaanotti palkinnot yhdessä Lontoon Gatwickin tukikohdan työntekijöiden kanssa tänään Farnborough Airshow’ssa Lontoon ulkopuolella.

– Olen valtavan iloinen siitä, että saan vastaanottaa nämä hienot palkinnot. Osoitan suuret kiitokset ympäri maailmaa oleville matkustajillemme, jotka ovat äänestäneet Norwegiania. Haluan myös kiittää Norwegianin työntekijöitä, jotka huolehtivat joka päivä matkustajistamme. Ilman heitä emme olisi saaneet näitä hienoja tunnustuksia matkustajiltamme, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

– Norwegianin laajentuminen Euroopassa ja kansainvälisesti merkitsee, että yhtiö saa yhä useampia ystäviä. Se näkyy Norwegianin menestyksessä World Airline Awardsissa. Kilpailu Euroopassa on yhä kovinta halpalentoyhtiöiden välillä. Euroopan paras halpalentoyhtiö -tittelin voittaminen neljättä vuotta peräkkäin on uskomaton saavutus, sanoo SkyTraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

SkyTrax Awards

Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Se perustuu maailman laajimpaan lentomatkustajien asiakastyytyväisyyskyselyyn, johon ottaa osaa matkustajia yli 160 maasta. Kyselyssä arvioidaan yli 280 lentoyhtiötä eri osa-alueilla, kuten lähtöselvitys, koneeseen nousu, istuimien mukavuus, matkustamon siisteys, ruoka, juoma, lennonaikaiset viihdepalvelut ja asiakaspalvelu.

Lisätietoja: 

Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18
Norwegianin viestintä: +47 815 11 816

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja kuudenneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi 447 reittiä 138 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2015 Norwegian kuljetti lähes 26 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vajaa neljä vuotta.

Norwegian on palkittu kolmena edeltävänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Viime vuonna Norwegian palkittiin myös maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa