Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian vastaanotti tuhannennen Boeingin 737-800 Sky Interior -koneen

Lehdistötiedote   •   Helmi 12, 2014 09:57 EET

Norwegian vastaanotti eilen kaksi uutta Boeing 737-800 konetta, joista toinen oli järjestyksessään tuhannes Boeingin valmistama 737-800 Sky Interior -sisätiloilla varustettu kone. Koneiden sisätilat ovat aiempaa tilavammat ja ne tarjoavat lisämukavuutta muun muassa miellyttävän matkustamon valaistuksen ansiosta.

Norwegianin vastaanottamat uudet Boeing 737-800 -koneet laskeutuivat Oslon kentälle eilen. Toinen saapuneista koneista on tuhannes Boeingin valmistama 737-800 -kone, jossa on Sky Interior -sisätilat. Norwegian voi nyt olla ylpeä suurimmasta Sky Interior -laivastosta Euroopassa.

Sky Interior -sisätilat ovat aiempaa tilavammat niin matkustajille kuin käsimatkatavaroille. Sisätiloissa on myös avaruutta korostava valaistus. Nämä tekijät myötävaikuttavat mukavan ja hyvän matkustajakokemuksen luomiseen, joka on tärkeää Norwegianille.

Uudet ja ympäristöystävälliset lentokoneet
Norwegian on tähän mennessä ottanut vastaan neljä kaikkiaan 14:sta Boeing 737-800 -koneesta, jotka Boeing toimittaa yhtiölle tämän vuoden aikana. Lisäksi Norwegian vastaanottaa neljä Boeing 787 Dreamlineria tänä vuonna. Norwegianin laivaston keski-ikä on 4,8 vuotta, mikä tekee siitä yhden Euroopan nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä.

Sky Interior
Norwegian otti vuonna 2010 vastaan ensimmäisen Boeing 737-800 -koneen, jossa on Sky Interior -sisätilat. Sen tyylikkäässä sisustuksessa on kaarevat muodot ja Boeingin Dreamliner-koneiden sisätilojen pohjalta suunniteltu piilovalaistus sekä aiempaa suuremmat tilat käsimatkatavaroille. LED-tunnelmavalaistus lisää avaran tunnetta ja tekee matkustamon valaistuksesta miellyttävän. Matkustamohenkilökunta voi myös käyttää valaistuksessa auringonlasku- tai auringonnousuefektiä, jotka parantavat entisestään matkustamon tunnelmaa ja  matkustajien mukavuutta. Lue lisää Sky Interior -sisätiloista tästä.

Lisätietoja:
Norwegianin Press Office: +47 815 21 815

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 413 reittiä 128 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Norwegian työllistää noin 3 500 henkilöä, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 275 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Vuonna 2013 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla.  Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 89 lentokonetta, jotka ovat keskimäärin vain noin 4,8 vuotta vanhoja.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa