Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian voitti kaksi kansainvälistä palkintoa

Lehdistötiedote   •   Huhti 27, 2018 16:33 EEST

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on voittanut kaksi arvovaltaista kansainvälistä tunnustusta – Ilmailualan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa ja Afrikassa sekä Paras kampanja Euroopassa ja Afrikassa – arvostetussa Freddie Awardsissa Yhdysvalloissa. Miljoonat lentomatkustajat ympäri maailmaa äänestivät palkinnosta tämän vuoden Freddie Awardsissa.

– Upeaa, että matkustajat ympäri maailmaa ovat valinneet Norwegian Rewardin ilmailualan parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa ja Afrikassa samalla, kun Norwegian Rewardin joulukalenteri voitti Paras kampanja -palkintoluokan tämän vuoden Freddie Awardsissa. Olemme ylpeitä toimialan merkittävästä kansainvälisestä tunnustuksesta. Tämä vahvistaa, että olemme onnistuneet rakentamaan kaikille sopivan kanta-asiakasohjelman riippumatta siitä, kuinka paljon kukin matkustaa. Jatkamme uusien uskollisia matkustajia ilahduttavien tuotteiden ja palveluiden kehittämistä, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Freddie Awards on arvovaltaisin tunnustus, jonka matkailualan kanta-asiakasohjelma voi saada. Vuonna 2017 Norwegian Reward voitti Freddie Awardsissa Ilmailualan paras kanta-asiakasohjelma Euroopassa/Afrikassa- ja Paras kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa ja Afrikassa -palkinnot. Vuonna 2016 kanta-asiakasohjelma sai Paras tulokas -palkinnon Freddie Awardsissa.

Norwegian Reward
Norwegian Rewardilla on 7,4 miljoonaa jäsentä. Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Joka kerta varatessaan Norwegianilta lentomatkan tai ostaessaan jotakin Norwegian Reward -ohjelman kumppaneilta, saa asiakas CashPoint-pisteitä, joita voi käyttää lentolippujen ostoon. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etua, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Lisätietoja Norwegian Reward-ohjelmasta osoitteessa: https:/fi.norwegianreward.com/. Kanta-asiakasohjelma on ilmainen.

Lue lisää Freddie Awardsista täältä: http://freddieawards.com/history/

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 890 518
Tarja Valde-Brown, median yhteyshenkilö Suomessa, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,6 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 000 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.