Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianilla vahva kampanja edullisempien lentojen puolesta

Lehdistötiedote   •   Maalis 08, 2011 11:15 EET

Lentoyhtiö Norwegian vauhdittaa kansainvälisten yhteyksiensä avaamista Helsingistä laajalla humoristissävyisellä mainoskampanjalla. Kampanjan avulla Norwegian toivoo löytävänsä paikan suomalaisten mielissä edullisena ja tasokkaana lentoyhtiönä.

Pohjustuksena lanseeraukselle suomalaiset saavat tutustua tähän vilkkusilmäiseen norjalaisyhtiöön medioiden kautta. Huumori ja edulliset hinnat siivittävät Norwegianin mainoskampanjaa.

Kampanja pyörii kesäkuulle asti useilla tv-kanavilla, printtimediassa, verkossa ja myös ulkomainontana. Televisiokanavilla nähdään nostalgisella tunnelmalla sävytetty diaesitys norjalaisten ja suomalaisten yhtäläisyyksistä, erottavana tekijänä vain norjalaisille tähän asti tarjolla olleet edulliset lennot. Verkkopuolen ja lehtien mainokset keskittyvät informoimaan Norwegianin tarjolla olevista kohteista ja lentojen hinnoista.

”Suomi on meille tärkeä markkina-alue ja odotamme innokkaasti uusien reittien avaamista. Filosofiamme on, että jokaisella pitäisi olla varaa lentää. Mainoskampanjamme humoristinen diaesitys käsittelee norjalaisten ja suomalaisten yhteneväisyyksiä sekä yhtä pientä eroavaisuutta, lippujen hintoja, jonka Norwegian on tullut markkinoille korjaamaan”, kertoo Daniel Skjeldam, Norwegianin kaupallinen johtaja.

Mainoskampanjan pääasiallisena tavoitteena on kasvattaa Norwegianin brändin tunnettuutta Suomen markkinoilla. Tv-mainonnan kanavat ja ajankohdat on pyritty valitsemaan niin, että ne tavoittavat mahdollisimman laajan ja monipuolisen kohdeyleisön. Mainosten informatiivisen sisällön ja erityisesti tv-spottien leppoisan tunnelman on tarkoitus luoda sympaattinen kuva Norwegianista luotettavana lentoyhtiönä ja kalliiden kilpailijoidensa haastajana. Norwegian haluaa olla erilainen lentoyhtiö, mikä näkyy jo lentokoneeseen astuttaessa. Yhtiö viestii olevansa sekä edullinen että laadukas: uudet koneet, viihtyisä sisustus, mukava henkilökunta ja matkustajien käytössä oleva langaton verkkoyhteys sekä bonusohjelma ovat sen kilpailuvaltteja.

Loppukeväällä Norwegian aloittaa päivittäiset suorat lennot Helsinki-Vantaan kentältä 11 uuteen kansainväliseen kohteeseen: Kööpenhamina, Malaga, Nizza, Kreeta (Hania), Rooma, Barcelona, Lontoo (Gatwick), Split ja Alicante. Myös kilpailu Suomen sisäisillä markkinoilla kiristyy, sillä 31.3. lähtevät ensimmäiset Norwegianin reittilennot Helsingistä Ouluun ja Rovaniemelle.

Lisätietoja:
Åsa Larsson, Communications Manager, Norwegian
Puh.: +46 735 22 22 42
Sähköposti: asa.larsson@norwegian.com

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 261 reittiä 100 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2010 Norwegian kuljetti lähes 13 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 59 lentokoneesta. Yhtiölle toimitetaan vuosina 2008–2014 73 uutta Boeing 737-800W -konetta, minkä jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com   

Liitetiedostot

PDF-tiedosto