Ohita
Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä rajoituksetta

Tiedote -

Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä rajoituksetta

Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä aiempaan tapaan maanantaista 1. marraskuuta alkaen. Yhtiö on aiemmin luvannut, että väliaikaiset rajoitukset poistuvat, kun markkinat elpyvät. Koska matkustajamäärät ovat kasvaneet viime kuukausina ja tulevaisuudet näkymät ovat myönteiset, on aika avata ohjelma uudelleen sen alkuperäisessä muodossaan.

– Olemme koko ajan luvanneet, että tuomme kanta-asiakasohjelman takaisin sen alkuperäisessä muodossaan, kun markkinat ja kysyntä elpyvät pandemiasta. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmamme jäsenet voivat jälleen käyttää ansaitsemiaan pisteitä täysimääräisesti, kun he varaavat tulevia matkoja kanssamme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Norwegian Reward on Norwegianin kanta-asiakasohjelma, joka on useita kertoja valittu kansainvälisesti parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi, koska se on yksinkertainen ja selkeä. Ohjelma antaa jäsenille erittäin hyvät mahdollisuudet ansaita ja käyttää pisteitä.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on ilmainen. Sen jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, kun he käyttävät Bank Norwegian -korttia, ostavat tuotteita tai palveluja ohjelman yhteistyökumppaneilta ja tietysti silloin, kun he lentävät Norwegianilla. Norwegian Reward -ohjelmassa on tällä hetkellä 9,2 miljoonaa jäsentä.

– Työskentelemme joka päivä sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman ja hyvää palvelua. Matkustajamäärämme kehittyy suotuisasti Norjassa ja Euroopassa, joten avaamme suositun kanta-asiakasohjelman sen alkuperäisessä muodossaan. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja kärsivällisyydestä, jota he ovat osoittaneet meille erittäin vaativan ajanjakson aikana, sanoo Geir Karlsen.

Maanantaista 1. marraskuuta alkaen Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat käyttää jälleen ansaitsemiaan pisteitä täysimääräisinä lentomatkojen ostoon. Norwegian Reward -ohjelmassa yksi CashPoint vastaa yhtä Norjan kruunua. Lennoilla CashPoint-pisteillä ostettujen paikkojen määrää ei ole rajoitettu niille, jotka haluavat maksaa lentonsa pisteillä. Juuri tämä on kanta-asiakasohjelman suosion ydin ja yksi merkittävimmistä syistä, miksi se on valittu useaan otteeseen Euroopan parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi. Asiakastarpeiden huomioimiseksi Norwegian on automaattisesti pidentänyt kaikkien vuonna 2021 vanhenevien CashPoint-pisteiden voimassaoloa 31. joulukuuta 2022 saakka.

Lue lisää Reward-ohjelmasta täältä.

Täältä voit varata Norwegianin lentoja.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden