Ohita
Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä rajoituksetta

Tiedote -

Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä rajoituksetta

Norwegianin CashPoint-pisteet ovat jälleen käytössä aiempaan tapaan maanantaista 1. marraskuuta alkaen. Yhtiö on aiemmin luvannut, että väliaikaiset rajoitukset poistuvat, kun markkinat elpyvät. Koska matkustajamäärät ovat kasvaneet viime kuukausina ja tulevaisuudet näkymät ovat myönteiset, on aika avata ohjelma uudelleen sen alkuperäisessä muodossaan.

– Olemme koko ajan luvanneet, että tuomme kanta-asiakasohjelman takaisin sen alkuperäisessä muodossaan, kun markkinat ja kysyntä elpyvät pandemiasta. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmamme jäsenet voivat jälleen käyttää ansaitsemiaan pisteitä täysimääräisesti, kun he varaavat tulevia matkoja kanssamme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Geir Karlsen.

Norwegian Reward on Norwegianin kanta-asiakasohjelma, joka on useita kertoja valittu kansainvälisesti parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi, koska se on yksinkertainen ja selkeä. Ohjelma antaa jäsenille erittäin hyvät mahdollisuudet ansaita ja käyttää pisteitä.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on ilmainen. Sen jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, kun he käyttävät Bank Norwegian -korttia, ostavat tuotteita tai palveluja ohjelman yhteistyökumppaneilta ja tietysti silloin, kun he lentävät Norwegianilla. Norwegian Reward -ohjelmassa on tällä hetkellä 9,2 miljoonaa jäsentä.

– Työskentelemme joka päivä sen eteen, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman ja hyvää palvelua. Matkustajamäärämme kehittyy suotuisasti Norjassa ja Euroopassa, joten avaamme suositun kanta-asiakasohjelman sen alkuperäisessä muodossaan. Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja kärsivällisyydestä, jota he ovat osoittaneet meille erittäin vaativan ajanjakson aikana, sanoo Geir Karlsen.

Maanantaista 1. marraskuuta alkaen Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet voivat käyttää jälleen ansaitsemiaan pisteitä täysimääräisinä lentomatkojen ostoon. Norwegian Reward -ohjelmassa yksi CashPoint vastaa yhtä Norjan kruunua. Lennoilla CashPoint-pisteillä ostettujen paikkojen määrää ei ole rajoitettu niille, jotka haluavat maksaa lentonsa pisteillä. Juuri tämä on kanta-asiakasohjelman suosion ydin ja yksi merkittävimmistä syistä, miksi se on valittu useaan otteeseen Euroopan parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi. Asiakastarpeiden huomioimiseksi Norwegian on automaattisesti pidentänyt kaikkien vuonna 2021 vanhenevien CashPoint-pisteiden voimassaoloa 31. joulukuuta 2022 saakka.

Lue lisää Reward-ohjelmasta täältä.

Täältä voit varata Norwegianin lentoja.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden