Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianin ensimmäinen Helsingin ja Dubain välinen suora lento lähti matkaan

Lehdistötiedote   •   Marras 19, 2015 18:41 EET

Norwegian lentää tänään ensimmäisen suoran lentonsa Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Dubai International Airportin välillä. Tästä päivästä lähtien Norwegian lentää päivittäin Helsingistä aurinkovarmaan Dubaihin.

Tänään illansuussa nousi ilmaan ensimmäinen Norwegianin suora lento Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dubai International Airportille Arabiemiirikuntiin. Uuden reitin myötä Norwegianilla on 30 kansainvälistä kohdetta Suomesta.

– Olemme saaneet hienon vastaanoton uuden reitin lanseeraukselle ja olemme iloisia siitä, että tästä päivästä lähtien voimme tarjota edullisia suoria lentoja päivittäisillä lähdöillä Helsingistä Dubaihin. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi uusiin ja nykyaikaisiin koneisiimme, joissa on käytössä lennonaikainen ilmainen Wi-Fi-yhteys, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

– Olemme erittäin iloisia, että olemme saaneet Norwegianin uuden lentoyhteyden Helsingin ja Dubain välille. Lentoyhteys on erittäin tärkeä meille ja se laajentaa lentotarjontaa matkustajillemme sekä vahvistaa Helsinki-Vantaan lentoaseman asemaa. Finavia toivottaa reitille suurta menestystä, sanoo Finavian varatoimitusjohtaja Joni Sundelin.

Norwegianilla on jo aiemmat suorat lennot Dubaihin Tukholmasta ja Kööpenhaminasta.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 5 500 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Norwegian on kolmena vuonna peräkkäin; vuosina 2013, 2014 ja 2015 palkittu Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Vuonna 2015 Norwegian valittiin myös ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin viime vuonna toisena peräkkäisenä vuotena Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa