Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianin kansainvälinen kasvu jatkuu: neljä uutta kaukoreittiä

Lehdistötiedote   •   Joulu 14, 2017 13:16 EET

Norwegian Boeing 787 Dreamliner Kuva: David Peacock

Norwegian jatkaa kansainvälistä kasvuaan ja lanseeraa neljä uutta transatlanttista reittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Norwegian aloittaa kaikkien aikojen ensimmäiset kaukoreitit Amsterdamista, Milanosta ja Madridista kesällä 2018.

Norwegian lanseeraa tänään neljä täysin uutta transatlanttista reittiä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Uudet reitit ovat: Amsterdam – New York, Milano – Los Angeles, Madrid – New York ja Madrid – Los Angeles.

– Olemme iloisia, että voimme tarjota matkustajille Atlantin molemmin puolin lisää suoria reittejä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä. Mannertenvälisten reittien lisääminen myötävaikuttaa matkustushalukkuuteen, edistää paikallisen talouden ja matkailun kasvua sekä uusien työpaikkojen syntymistä. Meillä on suuret odotukset uusia reittejä kohtaan ja toivotamme yhä useammat matkustajat Atlantin molemmin puolin tervetulleiksi lennoille uusiin Dreamliner-koneisiimme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Ensi vuoden toukokuusta lähtien Norwegian liikennöi Amsterdamin ja New Yorkin sekä kesäkuusta lähtien Milanon ja Los Angelesin välistä yhteyttä neljä kertaa viikossa. Heinäkuussa Norwegian aloittaa lennot Madridin ja New Yorkin välillä kolme kertaa viikossa sekä Madridin ja Los Angelesin välillä neljä kertaa viikossa. Liput uusille reiteille ovat nyt myynnissä.

Uudet reitit tarjoavat lisää yhteyksiä Yhdysvaltoihin Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteville matkustajille Norwegianin olemassa olevien hyvien vaihtoyhteyksien lisäksi.

Paikallisesta yhtiöstä globaaliksi yhtiöksi
Norwegian aloitti kaukolentotoiminnan vuonna 2013, kun ensimmäiset kaukoreitit Tukholmasta ja Oslosta New Yorkiin käynnistyivät. Sen jälkeen Norwegian on avannut kaukoreittejä Skandinavian pääkaupunkien ja Bangkokin samoin kuin Tukholman, Kööpenhaminan, Oslon, Lontoon, Pariisin, Barcelonan sekä Rooman ja useiden yhdysvaltalaisten kohteiden välillä. Norwegian tarjoaa nykyisin enemmän reittejä Euroopan ja Yhdysvaltojen välillä kuin mikään muu eurooppalainen lentoyhtiö.

Aiemmin tänä vuonna Norwegian lanseerasi uudet reitit Lontoon ja Singaporen sekä Lontoon ja Buenos Airesin välillä.

Viime kesänä Norwegian valittiin kolmannen kerran peräkkäin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukoreiteillä. Tunnustettu The International Council on Clean Transportation (ICCT) on lisäksi nimennyt Norwegian lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli.

Norwegianin uudet kaukoreitit
Vuoden 2018 toukokuusta lähtien Norwegian lentää Amsterdamin (AMS) ja New Yorkin (JFK) välillä neljä kertaa viikossa.
Vuoden 2018 kesäkuusta lähtien Norwegian lentää Milanon (MPX) ja Los Angelesin (LAX) välillä neljä kertaa viikossa.
Vuoden 2018 heinäkuusta lähtien Norwegian lentää Madridin (MAD) ja New Yorkin (JFK) välillä kolme kertaa viikossa.
Vuoden 2018 heinäkuusta lähtien Norwegian lentää Madridin (MAD) ja Los Angelesin (LAX) välillä neljä kertaa viikossa.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Median yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Vuosina 2015, 2016 ja 2017 matkustajat ovat valinneet Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä viitenä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.