Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianin kanta-asiakasohjelma voitti kansainvälisen palkinnon

Lehdistötiedote   •   Huhti 29, 2016 14:02 EEST

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, voitti viime yönä ”Paras tulokas” -palkinnon arvostetussa Freddie Awards -palkintojenjakotilaisuudessa Las Vegasissa. Miljoonat lentomatkustajat ympäri maailmaa äänestivät Norwegianin voittajaksi.

Norwegian Reward voitti halutun ”Paras tulokas” -tunnustuksen Freddie Awards -tilaisuudessa viime yönä. Norwegianin kanta-asiakasohjelma tuli lisäksi toiselle sijalle ”Vuoden paras kanta-asiakasohjelma – Eurooppa ja Aasia” -kategoriassa KLM/AirFrancen jälkeen, ennen Lufthansaa ja SASia.

– On upeaa, että uskolliset matkustajat ympäri maailmaa ovat valinneet Norwegian Reward -ohjelman toiseksi parhaaksi lentoyhtiöiden kanta-asiakasohjelmaksi ja parhaaksi kanta-asiakasohjelmien tulokkaaksi. Freddie Awards on alan tärkeä kansainvälinen kilpailu. Pidämme palkintoa vahvistuksena sille, että Norwegian Reward -ohjelmaan kannattaa kuulua riippumatta siitä, paljonko matkustaa. Lähes joka seitsemäs Norwegianin matkustaja on kanta-asiakasohjelmassa mukana. Jatkamme uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä, mitkä hyödyttävät uskollisia asiakkaitamme, sanoo Norwegian Reward -ohjelman päällikkö Brede Huser.

Norwegian Reward -ohjelmassa on nyt neljä miljoonaa jäsentä, joista yli 300 000 on suomalaisia ja loput Norwegianin asiakkaita muista maista. Vuonna 2015 Norwegian Reward lanseerasi useita uusia etuja, jotka tekivät kanta-asiakasohjelmasta entistäkin joustavamman jäsenille. Joka kerta, kun Norwegian Reward -jäsen lentää, varaa hotellin tai vuokraa auton valikoitujen yhteistyökumppanien kautta, ansaitsee hän CashPoint-pisteitä. Pisteet voi käyttää lentovarausten maksuun ilman minkäänlaisia rajoituksia.

Norwegian Reward
CashPoint-pisteitä voi ansaita kaikista Norwegianin lentovarauksista ja kaikista Norwegian Reward -partnereilla tehdyistä ostoksista. Pisteet voi käyttää lentolippujen maksuun. Norwegian Reward -ohjelman voi yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja ansaita pisteitä kaikista luottokorttiostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös joukon muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksessa, hotellivarauksissa ja muissa palveluissa. Tutustu ohjelmaan: http://www.norwegian.com/fi/norwegian-reward-ohjelma/.

Lisätietoja
Viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson, puhelin +46 709 89 05 18
Median yhteyshenkilö Suomessa Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA (Norwegian) on kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö Euroopassa ja seitsemänneksi suurin maailmassa. Yhtiö operoi 439 reittiä 132 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Vuonna 2015 Norwegian kuljetti lähes 26 miljoonaa matkustajaa. Yhtiö on noteerattu Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien ja se työllistää noin 6 000 henkilöä. Norwegian ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Norwegianin laivastossa on noin 100 lentokonetta, joiden keski-ikä on vajaa neljä vuotta.

Norwegian on palkittu kolmena edeltävänä vuotena peräkkäin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -tunnustuksella. Viime vuonna Norwegian palkittiin myös maailman parhaana kaukolentoja lentävänä halpalentoyhtiönä. Skytrax World Airline Awards on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus, jossa matkustajat arvioivat yli 200 lentoyhtiötä ympäri maailmaa. Vuonna 2015 The International Council on Clean Transportation (ICCT) arvioi Norwegianin polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa