Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianin lentäjät Suomessa eivät ole lakossa

Lehdistötiedote   •   Maalis 10, 2015 15:23 EET

Norwegianin lentäjät, joiden asemapaikka on Suomessa, eivät ole lakossa. Lennot Suomesta ja Suomeen lennetään lähes normaalisti.

Norwegianin Skandinaviassa olevat lentäjät ovat olleet lakossa kymmenen päivää ja tämä on valitettavasti peruuttanut lentoja pääasiassa Skandinaviassa ja Skandinavian pääkaupunkien Oslon, Tukholman ja Kööpenhaminan välillä.

Valitettavasti myös joitakin Suomen-lentoja on jouduttu peruuttamaan. Teemme parhaamme, jotta voimme lentää Suomesta ja Suomeen sekä kotimaan lennot Suomessa mahdollisimman normaalisti.

Norwegianin kaukolennot Yhdysvaltoihin ja Thaimaahan sekä pääosa Euroopan-lennoista lennetään niin ikään normaalisti.

– Ymmärrämme, että monet asiakkaistamme ovat huolissaan lennoistaan. Teemme kaiken voitavamme huolehtiaksemme asiakkaistamme parhaalla mahdollisella tavalla, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Tietoa matkustajille:
Ajankohtainen tieto lennoista Suomessa: http://www.norwegian.com/fi/asiakaspalvelu/onko-lento-ajassaan/

Jos olet varannut lennon Norwegianilla, varmista, että olet rekisteröinyt matkapuhelinnumerosi Norwegian-profiiliisi nettisivuille. Näin varmistat, että saat tiedon tekstiviestillä, jos lakko vaikuttaa lentoosi.

Lisätietoja matkustajille, joihin lakko vaikuttaa: http://norwegian-fi.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/147 tai ympäri vuorokauden auki olevasta asiakaspalvelunumerosta: +47 2149 2149.

Yhteystiedot:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin 040 545 6163

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Norwegian työllistää noin 4 500 henkilöä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 258 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 96 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin toisena vuonna peräkkäin Europe’s Best Low-Cost Airline -tunnustuksella.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa