Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegianin uusi tukikohta Madridissa avattiin tänään

Lehdistötiedote   •   Kesä 03, 2014 18:07 EEST

Norjan ja Espanjan viranomaiset vihkivät tänään käyttöön Norwegianin uusimman Espanjan tukikohdan. Tukikohta Espanjan pääkaupungissa Madridissa on Norwegianille strategisesti tärkeä sekä Espanjan markkinoiden että yhtiön kansainvälisen laajentumisen kannalta.

Madrid on Norwegianin kuudes tukikohta Espanjassa. Madridin lisäksi Norwegianin Espanjan tukikohdat ovat Barcelonassa, Alicantessa, Malagassa, Las Palmasissa ja Teneriffalla. Norwegianilla on tukikohdat myös Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Englannissa, Yhdysvalloissa ja Thaimaassa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että Madridin tukikohtamme on nyt toiminnassa. Kysyntä suorille lennoille Espanjan pääkaupungin ja muiden eurooppalaisten suurkaupunkien välillä on suuri. Madridin pääkentän matkustajapotentiaali on myös merkittävä, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Lisää uusia paikallisia työpaikkoja
Kahden Norwegianin Boeing 737-800 -koneen asemapaikka tulee olemaan Madridissa ja noin 75 lentäjää ja matkustamohenkilökunnan jäsentä on jo palkattu Madridin tukikohtaan. Norwegianilla on tällä hetkellä 64 viikoittaista lentoa ja kahdeksan kohdetta Madridista (Kööpenhamina, Lontoo, Helsinki, Oslo, Malta, Hampuri, Varsova ja Tukholma). Kaikkiaan Norwegianin Espanjan tukikohdista operoidaan 116 reittiä.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin +358 40 545 6163Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Yhtiö operoi 416 reittiä 126 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, USAssa ja Thaimaassa. Yli 20 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla, joka työllistää noin 3 500 henkilöä. Norwegianin laivastossa on 93 lentokonetta, jotka ovat keskimäärin noin 4,8 vuotta vanhoja. Yhtiö ottaa jatkuvasti käyttöön uusia ja aiempaa ympäristöystävällisempiä koneita. Vuonna 2013 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja se on listattu Oslon pörssissä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa