Ohita
Norwegianin viisi suosituinta pääsiäiskohdetta Suomesta

Tiedote -

Norwegianin viisi suosituinta pääsiäiskohdetta Suomesta

Norwegian on vaiheittain viime kesästä lähtien kasvattanut reittiverkostoaan Suomesta. Yhtiö jatkaa uusien reittien avaamista kevään aikana ja kesään mennessä Norwegian lentää Helsinki-Vantaalta 27 kohteeseen Suomessa ja muualla Euroopassa.

Norwegianin Suomen viestintäjohtaja Andreas Hjørnholm kertoo, että pandemian jälkeen asiakkaat näyttävät valitsevan kohteita erityisesti tutuimpiin kohteisiin ja siitä syystä myös Norwegian avaa suoria lentoja Helsinki-Vantaalta suosituimpiin kohteisiin Euroopassa.

– Lennot myyvät hyvin, mutta vielä on saatavissa lentoja myös pääsiäisen aikaan useisiin suosittuihin kohteisiin joko suoraan Helsingistä tai yhdellä vaihdolla Tukholman tai Oslon kautta, Hjørnholm kertoo.

Norwegianin matkustajien viisi suosituinta kohdetta Helsingistä pääsiäisviikoilla ovat Lontoo Gatwick, Malaga, Alicante, Rovaniemi ja Oulu.

– Suosikkikohteiden joukossa on kaksi kotimaan kohdettamme, Oulu ja Rovaniemi. Moni lentää pohjoiseen tapaamaan perhettään, mutta erityisesti reitti Rovaniemelle palvelee myös niitä, jotka haluavat nauttia kevätauringosta Lapin hangilla, kertoo Andreas Hjørnholm.

Espanjan kohteet ovat aina olleet hyvin suosittuja Norwegianin Helsingistä lähtevien matkustajien keskuudessa. Espanjan kohteiden kärjessä tänä pääsiäisenä ovat Malaga ja Alicante.

– Kevät on jo pitkällä Espanjassa. Malagasta on hyvät yhteydet kaikkialle Espanjan Aurinkorannikolla ja Alicante on täydellinen kohde niille, jotka haluavat tutustua kaupunkiin ympäristöineen sekä Valencian alueeseen, kertoo Andreas Hjørnholm.

Listan kärjessä on kuitenkin vanha tuttu Lontoo. Norwegian on ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon Gatwickin lentoasemalle, joka on eteläisin lentoasema Lontoon alueella.

Lontoon Gatwickin lentoasemalta on helpot yhteydet Lontoon keskustaan, mutta Gatwick on myös erinomainen lentoasema lentää silloin, kun matkaa haluaa jatkaa Etelä-Englantiin. Esimerkiksi Brightonin rannikkokaupunki, joka on yksi suosituimmista lomakohteista Britanniassa, on vain 30 minuutin junamatkan päässä Lontoon Gatwickin lentoasemalta.

Norwegian lentää pääsiäisen aikaan suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta 14 suosittuun kohteeseen mukaan lukien kaksi kotimaan kohdetta, Oulu ja Rovaniemi. Kun kevät kääntyy kesäksi, yhtiö avaa uusia reittejä muihin Norwegianin matkustajien perinteisiin suosikkikohteisiin. Kesäkuuhun mennessä Norwegianin Helsingistä lennettävien suorien reittien valikoiman on kasvanut 27 kohteeseen Euroopassa mukaan lukien kotimaan kohteet Suomessa. Norwegian on toiseksi suurin lentoyhtiö Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Aiheet

Kategoriat


Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -kalustolla vuonna 2002. Niistä päivistä lähtien meidän missiomme on ollut tarjota kohtuuhintaisia matkoja kaikille ja mahdollistaa viisaat valinnat, eli hyvän rahanvastineen sekä runsaan valinnanvaran. Norwegian operoi lyhyen matkan reittejä Pohjoismaissa sekä tärkeimpiin Euroopan kohteisiin – tarjoten erinomaista laatua kohtuuhinnoilla.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman, ja yhtiö sitoutui siten tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Skytrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Lisäksi yhtiön kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on valittu Freddie Awardsissa parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa/Afrikassa neljänä vuotena peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilö/-t

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden