Open skies
Seuraa Norwegian

Nyt on ennätyshalpaa lentää Eurooppaan

Lehdistötiedote   •   Touko 21, 2019 08:30 EEST

Norwegian Boeing 737-800

Norwegian tarjoaa nyt ennätyshalpoja lentolippuja: – Tämä on lahja niille, jotka eivät ole vielä varanneet kesälomamatkaansa tai niille, jotka haluavat kaupunkilomalle lähiviikkojen aikana, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Helga Bollmann Leknes. 

Nyt on halvempaa kuin koskaan varata lentolippuja. Kova kilpailu on hyväksi matkustajille. Se johtaa ennätysedullisiin lentolippuihin ja tarjoaa mahdollisuuden niille, jotka haluavat matkustaa etelään. Nyt on mahdollista löytää edullinen kaupunkiloma ennen kesälomaa muun muassa Roomaan, Madridiin ja Barcelonaan tai varata kesälomamatka etelän kohteisiin.

– Koskaan aiemmin ei ole ollut näin edullista lentää etelään. Suomesta lähtevät matkustajat voivat lentää lähiviikkoina kaupunkilomalle suurkaupunkeihin tai matkustaa kesällä etelään. Se on edullisempaa kuin koskaan aiemmin ja valinnanmahdollisuuksia on aiempaa enemmän. Norwegianilla saa aina parasta vastinetta rahoilleen, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Helga Bollmann Leknes.

– Edellisiin vuosiin verrattuna aiempaa useammat suomalaismatkustajat ovat odottaneet tänä vuonna pidempään varatakseen lentolippunsa kesälomalle. Nyt onkin hyvä mahdollisuus tehdä löytöjä ja varata lentoliput kesälomamatkalle, jatkaa Bollmann Leknes.

Esimerkkejä edullisista löydöistä kaupunkikohteisiin Helsinki-Vantaalta:
Rooma
Madrid
Barcelona
Gdansk

Esimerkkejä ennätyshalvoista kesäkohteista Helsinki-Vantaalta:
Malaga
Alicante
Barcelona
Hania /Kreeta

Lisätietoja täältä edullisista lentolippulöydöistä.

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.