Open skies
Seuraa Norwegian

Päivitettyä tietoa Norwegianin lennoista

Lehdistötiedote   •   Maalis 13, 2019 11:03 EET

Norwegian tekee kaikkensa huolehtiakseen matkustajista, joihin liikennöinnin keskeytys toistaiseksi yhtiön Boeing 737 MAX -koneilla vaikuttaa. Lentoja yhdistetään, lentolaivastoa kohdennetaan uudelleen ja matkustajille varataan lentoja muille lähdöille.

Norwegian on työskennellyt vuorokauden ympäri löytääkseen vaihtoehtoja matkustajille, joita lentojen muutokset koskevat. Teemme kaikkemme, jotta voimme auttaa parhaalla mahdollisella tavalla matkustajia, joita tilanne koskee, ja jotta vaikutukset jäävät mahdollisimman vähäisiksi. Tänään keskiviikkona suurin osa matkustajista on saanut apua. Teemme jatkuvasti töitä, jotta löydämme hyvän vaihtoehdon niille, joille ei ole vielä tehty uutta varausta.

Kaikkiin matkustajiin, joihin tilanne vaikuttaa, ollaan yhteydessä suoraan tekstiviestillä. On tärkeää, että kaikkien muiden matkustajien osalta tilanne on normaali. Yhdistämme lentoja, mikä merkitsee, että useimmat, joita tilanne koskee, saavat uuden lähtöajan samana päivänä. Tarkempia tietoja lennoista saa kotisivuiltamme kohdasta ”Lennon tila”. Matkustajat voivat tarvittaessa ottaa yhteyttä meihin chatissä, sosiaalisessa mediassa tai soittamalla numeroon +47 2149 0015.

Tänään on peruutettu yhteensä viisi Helsingistä lähtevää tai saapuvaa lentoa.

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 160 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.