Open skies
Seuraa Norwegian

Pohjoisen kohteet ja Rooma Norwegianin pääsiäismatkojen suosikkikohteet

Lehdistötiedote   •   Maalis 25, 2013 09:05 EET

Tulevan pääsiäisen lomalentoliikenne suuntautuu pitkälti pohjoisen lomakohteisiin. Lentoyhtiö Norwegian kertoo paluulentojen Kittilästä Helsinkiin olevan osittain jo täyteen varattuja. Ulkomaankohteista erityisesti Rooma vetää matkailijoita pääsiäisen viettoon.

Lento Helsingistä Kittilään 27.3. ja Kittilästä Helsinkiin 1.4. ja 5.4. ovat jo täynnä. Keskiviikon 3.4. Kittilä-Helsinki lennolle on yhä joitakin paikkoja saatavilla. Helsinki-Ivalo -reitille löytyy paikkoja yhä kaikille Norwegianin lennoille. Myös Helsinki-Rovaniemi -reitille voi vielä löytää paikkoja molempiin suuntiin.

Norwegian siirtyy kesäaikatauluun pääsiäisen jälkeisellä viikolla. Tämä merkitsee aikataulujen uudelleenjärjestelyjä lukuisilla reiteillä. Viimeiset lennot Kittilään lennetään 5. huhtikuuta ja Ivaloon 4. huhtikuuta. Molemmat reitit palaavat ohjelmaan talviaikataulun myötä lokakuun lopussa. Rovaniemen reitillä viimeinen lauantailento lennetään 6.4. Lauantai-vuoro palaa ohjelmaan jälleen 2.11.

Pohjoisen hiihtokohteiden lisäksi suomalaiset hakevat pääsiäistunnelmaa myös ulkomaankohteista.

– Pääsiäinen tarjoaa sopivan vapaan kaupunkimatkailuun. Osa lomalaisista on selvästi myös pidemmällä vapaalla ja suuntaa etelään, josta haetaan lämpimämpää ilmanalaa, mitä kotimaan kohteet tai kaupunkimatkat voivat tarjota, sanoo Norwegianin viestintäpäällikkö Åsa Larsson.

Norwegianin neljä suosituinta pääsiäiskohdetta, kotimaan matkojen ulkopuolelta ovat Rooma, Nizza, Kanarian saaret ja Espanjan aurinkorannikko. Myös aina suositut kaupunkikohteet, kuten Lontoo ja Pariisi ovat Norwegianin suosituimpien kohteiden joukossa pääsiäisenä.

Lisätietoja: 

Åsa Larsson, viestintäpäällikkö, gsm: +46 735 22 22 42

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 296 reittiä 114 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2011 Norwegian kuljetti lähes 16 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 64 lentokoneesta. Norweginilla on 277 sovittua toimitusta uusista Boeing 737-800 MAX ja Airbus A320neo koneista, jotka toimitetaan sille lähivuosina. Tämän jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com.