Open skies
Seuraa Norwegian

Tänne suomalaiset matkustavat jouluna – Lontoo, Malaga ja Dubai ovat Norwegianin suosituimmat kohteet

Lehdistötiedote   •   Joulu 21, 2017 10:30 EET

Joulun ja vuodenvaihteen aika on yksi kiireisimmistä matkailusesongeista. Toiset haluavat lentää aurinkolomalle talven pimeimpään aikaan ja toisille vuodenvaiheen aika tarjoaa mahdollisuuden matkustaa tapaamaan muualla asuvia perheenjäseniä tai ystäviä.

Pohjoismaiden suurimpana lentoyhtiönä Norwegian listasi Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät kymmenen suosituinta kohdetta joulun aikaan ja vuodenvaihteessa. Listalla ykkösenä on Lontoo, jonne on helppo piipahtaa lyhyemmäksikin aikaa. Lontoo on aina kiehtova kohde, jossa riittää mielenkiintoista tekemistä. Bonuksena tähän aikaan vuodesta ovat jo tapaninpäivänä alkavat alennusmyynnit.

– Lontoon suosiota kasvattaa myös se, että reittiverkostomme on kasvanut merkittävästi Lontoon Gatwickistä ja monet jatkavat matkaa esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Lennämme tällä hetkellä yli 30 kohteeseen Lontoon Gatwickistä ja erityisesti kaukoreiteistä on tullut hyvin suosittuja myös Helsingistä lähteville matkustajille, kertoo Norwegianin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Kymmenen suosituimman listan kakkosena on Malaga. Malaga on suomalaisten kestosuosikki. Monet jatkavat Malagasta ympäristön kaupunkeihin Costa del Solilla.

– Malagan ympäristössä on paljon kohteita, joissa asuu suomalaisia joko pysyvästi tai talvikuukausina. Siksi monet lentävät Malagaan tapaamaan siellä asuvia ystäviä tai sukulaisia.

Dubain vankka suosio talvikohteiden joukossa jatkuu tänäkin vuonna. Niille, jotka haluavat nauttia auringosta, Dubai on takuuvarma kohde.

– Norwegianin päivittäiset lennot Helsingistä Dubaihin tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä jokaiselle sopivan mittainen loma. Tyylikäs Dubai tarjoaa upeita rantoja ja auringonpaistetta, joita löytyy myös kolmesta seuraavasta suosikkikohteesta eli Teneriffalta, Alicantesta ja Las Palmasista, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta jouluna 2017 ja vuodenvaihteessa ovat:

1. Lontoo
2. Malaga
3. Dubai
4. Teneriffa
5. Alicante
6. Las Palmas – Grand Canaria
7. Rooma
8. Barcelona
9. Pariisi
10. Budapest

– Lennot joulun ja uudenvuoden ympärillä alkavat täyttyä, mutta aina on mahdollista löytää viime hetken tarjouksia, vinkkaa Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla on noin 7 000 työntekijää. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 130 lentokonetta, jotka kuljettavat noin 30 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Norwegianilla on yksi maailman nuorimmista lentolaivastoista, jonka keski-ikä on 3,6 vuotta.

Norwegian nimettiin vuonna 2015 lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin ja ympäristöystävällisimmin Atlantin yli: The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Vuosina 2015, 2016 ja 2017 matkustajat ovat valinneet Norwegianin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä. Lisäksi Norwegianin on valittu viimeisenä viitenä vuotena peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi Sky Trax -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.