Open skies
Seuraa Norwegian

TUI Nordic ja Norwegian solmivat miljoonasopimuksen

Lehdistötiedote   •   Loka 31, 2011 10:00 EET

Norwegianin ja TUI Nordicin hyvä yhteistyö jatkuu uudella miljoonasopimuksella. Sopimuksen mukaan Norwegian lennättää talvisesongin 2011-2012 aikana TUI Nordicin pohjoismaisia asiakkaita Egyptiin ja Kanariansaarille. Sopimuksen arvo on yli 200 miljoonaa Norjan kruunua ja se on näin merkittävästi suurempi kuin viime talven sopimus.

– TUI Nordic on meille erittäin tärkeä asiakas ja olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä pystyessämme laajentamaan yhteistyötä, joka tämän sesongin aikana koskee myös lentoja Helsingistä ja Kööpenhaminasta. Panostamme vahvasti hyvien tuotteiden toimittamiseen ja teemme parhaamme, jotta yhteistyö jatkuu sekä kehittyy, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Daniel Skjeldam.

– TUI Nordic on pohjoismaisen matkailualan voimakkaimmin kasvava yritys, ja tästä vuodesta on tulossa ennätyksellisen hyvä, sanoo TUI Nordicin toimitusjohtaja Christian Clemens. Suomessa Finnmatkat on osa TUI Nordicia.

– Kasvava yhteistyö Norwegianin kanssa tulevana talvisesonkina vahvistaa asemaamme entuudestaan. Asiakkaamme saavat parempia lentoratkaisuja, lisää lentomukavuutta ja palvelua.

– Aloitimme laajahkon yhteistyön TUI Nordicin kanssa ennen talven 2010-2011 sesonkia. Yhteistyömme on sen jälkeen kasvanut tasaisesti. Ennen tulevan talvisesongin alkua olemme tehneet tiivistä yhteistyötä kehittääksemme sekä houkuttelevan lento-ohjelman että ratkaisuja, jotka sopivat molemmille. Talven aikana TUI Nordicin asiakkaat pystyvät myös käyttämään ilmaiseksi Norwegianin langatonta WiFi-verkkoa, joka asennetaan suureen osaan uusia koneitamme, jatkaa Daniel Skjeldam.

Sopimus koskee lentoja Kanariansaarille ja Egyptiin. Lentojen lähtöpaikat ovat Tukholma-Arlanda, Oslo-Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund ja Ålesund Norjassa sekä Kööpenhamina ja Helsinki.

Lisätietoja:
Daniel Skjeldam, kaupallinen johtaja, Norwegian, + 47 907 42 073
Åsa Larsson, viestintäpäällikkö, Norwegian, +46 735 22 22 42

Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Norjan pörssissä noteerattu low-cost lentoyhtiö. Se on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan neljänneksi suurin low-cost lentoyhtiö. Alhaisilla hinnoillaan ja asiakasystävällisillä ratkaisuillaan Norwegian on kasvattanut matkustajamääriään voimakkaasti viime vuosina. Se tarjoaa noin 261 reittiä 100 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Vuonna 2010 Norwegian kuljetti lähes 13 miljoonaa matkustajaa. Sen henkilöstömäärä on 2500 ja konekanta koostuu 59 lentokoneesta. Yhtiölle toimitetaan vuosina 2008–2014 73 uutta Boeing 737-800W -konetta, minkä jälkeen Norwegianin kalusto on kaupallisen lentoliikenteen uudenaikaisin, tehokkain ja ympäristöystävällisin. Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com   

Liitetiedostot

PDF-tiedosto