Ohita
Keväiset kaupunkikohteet houkuttelevat Norwegianin matkustajia pääsiäisenä

Uutinen -

Keväiset kaupunkikohteet houkuttelevat Norwegianin matkustajia pääsiäisenä

Norwegian listasi tämän vuoden pääsiäisen kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa sekä viisi suosituinta kaukolentokohdetta Helsingistä lähtevillä lennoilla. Euroopan kohteiden listalla erityisesti keväiset kaupunkikohteet ovat suosittuja Norwegianin matkustajien keskuudessa. Kymmenestä suosikkikohteesta neljä on aitoja kaupunkikohteita. Kaukolentokohteiden ykkönen on Orlando.

Tämän vuoden pääsiäisen myöhäisen ajankohdan ansiosta monissa eteläisen Euroopan kohteissa kevät on jo pitkällä. Pääsiäispyhät tarjoavat mahdollisuuden pitkään viikonloppuun, mutta muutamilla ylimääräisillä vapaapäivillä pääsiäisviikot tarjoavat mahdollisuuden myös pidempään lomailuun.

– Norwegianilla on useita suoria reittejä Helsingistä Espanjan kohteisiin. Suosituin niistä on Malaga, jonne lennämme jopa useamman kerran päivässä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin vahvuuksia ovat uusi ympäristöystävällinen lentolaivasto, edulliset lennot ja yli 150 kohteen reittiverkosto ympäri maailmaa.

Kymmenen pääsiäisen ajan suosituimman kohteen joukossa ovat aina houkuttelevat kaupunkikohteet Lontoo kolmannella sijalla, Rooma seitsemännellä sijalla, Krakova yhdeksännellä sijalla ja Pariisi kymmenennellä sijalla. Loput suosikkilistan kuusi kohdetta ovat Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca, Split ja Nizza. Ne tarjoavat mahdollisuuden sekä kaupunki- että rantalomailuun.

Norwegianin kaukokohteiden suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla. Kaukokohteisiin on kätevää lentää yhdellä vaihdolla esimerkiksi Tukholman, Oslon tai Lontoon Gatwickin kautta. Viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan Helsingistä lähtevillä lennoilla ovat Orlando, New York, Los Angeles, Oakland/San Francisco ja Fort Lauderdale/Miami.

– Kansainvälinen ympäristöinstituutti ICCT on nimennyt Norwegianin vihreimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lennämme Atlantin yli noin 33 prosenttia polttoainetehokkaammin kuin alalla keskimäärin, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa Helsingistä lähtevillä lennoilla pääsiäisen aikaan:

1. Malaga
2. Alicante
3. Lontoo
4. Barcelona
5. Palma de Mallorca
6. Split (Kroatia)
7. Rooma
8. Nizza
9. Krakova
10. Pariisi

Norwegianin viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan Helsingistä lähtevillä lennoilla:

1. Orlando
2. New York
3. Los Angeles
4. Oakland/San Francisco
5. Fort Lauderdale/Miami

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden