Ohita
Keväiset kaupunkikohteet houkuttelevat Norwegianin matkustajia pääsiäisenä

Uutinen -

Keväiset kaupunkikohteet houkuttelevat Norwegianin matkustajia pääsiäisenä

Norwegian listasi tämän vuoden pääsiäisen kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa sekä viisi suosituinta kaukolentokohdetta Helsingistä lähtevillä lennoilla. Euroopan kohteiden listalla erityisesti keväiset kaupunkikohteet ovat suosittuja Norwegianin matkustajien keskuudessa. Kymmenestä suosikkikohteesta neljä on aitoja kaupunkikohteita. Kaukolentokohteiden ykkönen on Orlando.

Tämän vuoden pääsiäisen myöhäisen ajankohdan ansiosta monissa eteläisen Euroopan kohteissa kevät on jo pitkällä. Pääsiäispyhät tarjoavat mahdollisuuden pitkään viikonloppuun, mutta muutamilla ylimääräisillä vapaapäivillä pääsiäisviikot tarjoavat mahdollisuuden myös pidempään lomailuun.

– Norwegianilla on useita suoria reittejä Helsingistä Espanjan kohteisiin. Suosituin niistä on Malaga, jonne lennämme jopa useamman kerran päivässä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin vahvuuksia ovat uusi ympäristöystävällinen lentolaivasto, edulliset lennot ja yli 150 kohteen reittiverkosto ympäri maailmaa.

Kymmenen pääsiäisen ajan suosituimman kohteen joukossa ovat aina houkuttelevat kaupunkikohteet Lontoo kolmannella sijalla, Rooma seitsemännellä sijalla, Krakova yhdeksännellä sijalla ja Pariisi kymmenennellä sijalla. Loput suosikkilistan kuusi kohdetta ovat Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca, Split ja Nizza. Ne tarjoavat mahdollisuuden sekä kaupunki- että rantalomailuun.

Norwegianin kaukokohteiden suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla. Kaukokohteisiin on kätevää lentää yhdellä vaihdolla esimerkiksi Tukholman, Oslon tai Lontoon Gatwickin kautta. Viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan Helsingistä lähtevillä lennoilla ovat Orlando, New York, Los Angeles, Oakland/San Francisco ja Fort Lauderdale/Miami.

– Kansainvälinen ympäristöinstituutti ICCT on nimennyt Norwegianin vihreimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla. Lennämme Atlantin yli noin 33 prosenttia polttoainetehokkaammin kuin alalla keskimäärin, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta Euroopassa Helsingistä lähtevillä lennoilla pääsiäisen aikaan:

1. Malaga
2. Alicante
3. Lontoo
4. Barcelona
5. Palma de Mallorca
6. Split (Kroatia)
7. Rooma
8. Nizza
9. Krakova
10. Pariisi

Norwegianin viisi suosituinta kaukokohdetta pääsiäisen aikaan Helsingistä lähtevillä lennoilla:

1. Orlando
2. New York
3. Los Angeles
4. Oakland/San Francisco
5. Fort Lauderdale/Miami

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden