Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian Reward aloittaa yhteistyön GetYourGuide-elämysportaalin kanssa

Uutinen   •   Syys 15, 2016 20:08 EEST

Norwegian Reward ja GetYourGuide yhteistyöhön

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, aloittaa yhteistyön GetYourGuide-matkailuelämyksiä tarjoavan varaussivuston kanssa. Yhteistyön myötä Norwegian Rewardin jäsenet saavat alennuksia matkailuaktiviteeteista kaikkialla maailmassa.

Norwegian Reward on solminut sopimuksen GetYourGuide-matkailuaktiviteetteja tarjoavan sivuston kanssa. Yhteistyön myötä Norwegian Rewardin jäsenet voivat saada 10 prosentin alennuksen 30 000 matkailuelämyksestä ympäri maailmaa samalla, kun niistä voi ansaita Norwegianin CashPoint-pisteitä.

– Kehitämme ja parannamme jatkuvasti jäseniemme matkakokemuksia. Nyt he voivat kokea matkailuelämyksiä entistäkin edullisemmin missä tahansa maailmalla matkatessaan tai kotiseutuunsa tutustuessaan. Samalla he voivat ansaita CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää seuraavan lentomatkan varaamiseen Norwegianilla, sanoo Norwegian Rewardin päällikkö Brede Huser.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on nykyisin 4,6 miljoonaa jäsentä, joista 600 000 on Suomessa. Norwegian Reward kasvaa 100 000 jäsenen kuukausivauhdilla. Jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, kun he lentävät Norwegianin lennoilla tai käyttävät Norwegianin monien yhteistyökumppanien palveluja. Yhteenlasketut CashPoint-pisteet voi käyttää Norwegianin lentolippujen ostoon

– Kaikki Norwegian Reward -jäsenet voivat ansaita CashPoint-pisteitä riippumatta siitä, kuinka usein he matkustavat. Yhteenlasketut CashPoint-pisteet voi käyttää lentomatkan maksamiseen osittain tai kokonaan, paikkavaraukseen, matkatavaroiden tai FastTrackin maksuun. CashPoint-pisteillä voi varata minkä tahansa paikan koneesta. Tämä on ainutlaatuista verrattuna muihin kanta-asiakasohjelmiin, joissa paikkavaraus on mahdollista vain rajoitettuun määrään lennolla olevista paikoista, jatkaa Huser.

GetYourGuide
GetYourGuide on suurin matkailuelämysten varaamiseen tarkoitettu sivusta, josta voi varata esimerkiksi pyöräilyretken Golden Gaten sillalle tai lippuja La Sagrada Familia -kirkkoon Barcelonassa. Norwegian Reward -ohjelman jäsenet voivat ansaita CashPoint-pisteitä varauksista, joita he tekevät GetYourGuiden kautta ja samalla säästää 10 prosenttia varattavista aktiviteeteistä. Tarjous 10 prosentin alennuksesta on voimassa 6. lokakuuta saakka. Tämän jälkeen Norwegian Rewardin jäsenet saavat viiden prosentin alennuksen jokaisesta GetYourGuide-varauksesta.

Norwegian Reward
Norwegian Reward on yksi maailman avokätisimmistä lentomatkustajille tarjotuista bonusohjelmista. CashPoint-pisteitä voi ansaita kaikista Norwegianin lentovarauksista ja kaikista Norwegian Reward -partnereilla tehdyistä ostoksista. Pisteet voi käyttää lentolippujen maksuun. Norwegian Reward -ohjelman voi yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja ansaita pisteitä kaikista luottokorttiostoksista (1 % CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista). Norwegian Reward tarjoaa myös joukon muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksessa, hotellivarauksissa ja muissa palveluissa. Tutustu ohjelmaan: http://www.norwegian.com/fi/norwegian-reward-ohjelma/. Kanta-asiakasohjelma on täysin ilmainen.