Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian tempaisee: Matkustajakone käyttöön päiväksi

Uutinen   •   Marras 28, 2013 14:24 EET

Järkilentoyhtiö Norwegian heittäytyi hulvattomaksi: ensi helmikuussa yhtiö antaa yhden onnellisen matkustajan käyttöön päiväksi Boeing 737-800 -koneen miehistöineen.

Voita kone päiväksi -kampanja käynnistyi Facebookissa 25.11. ja jatkuu aina 8.12. asti. Vastaava kampanja on toteutettu aiemmin Norjassa ja Tanskassa, ja nyt Norwegian haluaa hemmotella suomalaisia asiakkaitaan.

Kilpailussa etsitään hyviä perusteita matkustaa juuri tiettyyn eurooppalaiseen kaupunkikohteeseen. Norwegianista muistutetaan, että järki ennen tunnetta: osallistujan on pystyttävä määrittelemään terveellä maalaisjärjellä, minne matka suuntaa ja miksi.

Voittaja saa käyttöönsä Norwegianin koneen 5.2.2014 ja voi ottaa halutessaan mukaansa enintään 50 kaveria. Lentojen lisäksi Norwegian järjestää matkakohteessa voittajan toiveiden mukaista tekemistä ja tietenkin huolehtii tarjoiluista. Kaiken kaikkiaan valittavia kohteita on noin 70.

Voittaja valitaan joulukuun puolivälissä. Kilpailu käydään Facebookissa. Kilpailun ideana on se, että osallistuja ryhtyy virtuaalikoneen kapteeniksi ja täyttää istumapaikkoja kutsumalla kavereita mukaan.

Lisätietoja:

Charlotte Holmbergh Jacobsson, Communications Manager, puh. +46 709 89 05 18

Jukka Aarnio, Norwegianin mediayhteyshenkilö Suomessa, puh. +358 9 315 854 48