Ohita
Aleksis Kivi koristaa Norwegianin Boeing 737-800 -koneen pyrstöä.
Aleksis Kivi koristaa Norwegianin Boeing 737-800 -koneen pyrstöä.

Uutinen -

Suomalaiset suosivat Espanjaa ja skandinaavisia pääkaupunkeja tämän vuoden syyslomalla

Syysloma tarjoaa hyvän mahdollisuuden irrottautua joko pitkälle viikonloppumatkalle tai koko viikon lomailuun. Norwegian listasi syysloman suosituimmat kohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan. Yllättäjinä listalle nousivat skandinaaviset pääkaupungit Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo.

Syysloma tarjoaa syysloman pituuden mukaan mahdollisuuden joko pitkään viikonloppuun tai koko viikon lomaan. Tämä näkyy myös Norwegianin kymmenen suosituimmat kohteen listalla.

– Espanjan kohteet ovat perinteisesti olleet edustettuina vahvasti syyslomasuosikkien listalla ja niin on tänäkin vuonna. Norwegianin suosituin syyslomakohde Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla on Malaga ja kymmenen suosituimman kohteen listalta löytyvät myös Alicante, Barcelona ja Palma de Mallorca, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian kertoi aiemmin tänä syksynä lisäävänsä merkittävästi kapasiteettia suosittuihin kohteisiin Espanjassa. Kapasiteetti kasvaa kaikkiaan 200 000 paikalla lennoilla Malagaan, Alicanteen, Barcelonaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle.

Syyslomasuosikkilistan yllättäjiä ovat skandinaaviset pääkaupungit Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo, joita ei ole syyslomasuosikkien listalla viime vuosina nähty.

– Kaikki kolme skandinaavista pääkaupunkia tarjoavat itsessään mielenkiintoista nähtävää, hyviä ostosmahdollisuuksia ja paljon ravintolaelämyksiä syyslomalle, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Hän näkee myös toisen syyn skandinaavisten pääkaupunkien suosioon juuri nyt: – Norwegianin kaukolentojen suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla. Monet lentävät esimerkiksi Yhdysvaltoihin yhdellä vaihdolla joko Tukholman, Oslon tai Kööpenhaminan kautta.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta tämän vuoden syyslomaviikolla ovat:

1. Malaga
2. Lontoo
3. Arlanda (Tukholma)
4. Kööpenhamina
5. Alicante
6. Rooma
7. Barcelona
8. Palma de Mallorca
9. Oslo
10. Split (Kroatia)

Lisätietoja: www.norwegian.com

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden