Ohita
Aleksis Kivi koristaa Norwegianin Boeing 737-800 -koneen pyrstöä.
Aleksis Kivi koristaa Norwegianin Boeing 737-800 -koneen pyrstöä.

Uutinen -

Suomalaiset suosivat Espanjaa ja skandinaavisia pääkaupunkeja tämän vuoden syyslomalla

Syysloma tarjoaa hyvän mahdollisuuden irrottautua joko pitkälle viikonloppumatkalle tai koko viikon lomailuun. Norwegian listasi syysloman suosituimmat kohteet Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoillaan. Yllättäjinä listalle nousivat skandinaaviset pääkaupungit Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo.

Syysloma tarjoaa syysloman pituuden mukaan mahdollisuuden joko pitkään viikonloppuun tai koko viikon lomaan. Tämä näkyy myös Norwegianin kymmenen suosituimmat kohteen listalla.

– Espanjan kohteet ovat perinteisesti olleet edustettuina vahvasti syyslomasuosikkien listalla ja niin on tänäkin vuonna. Norwegianin suosituin syyslomakohde Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla on Malaga ja kymmenen suosituimman kohteen listalta löytyvät myös Alicante, Barcelona ja Palma de Mallorca, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Norwegian kertoi aiemmin tänä syksynä lisäävänsä merkittävästi kapasiteettia suosittuihin kohteisiin Espanjassa. Kapasiteetti kasvaa kaikkiaan 200 000 paikalla lennoilla Malagaan, Alicanteen, Barcelonaan, Las Palmasiin ja Teneriffalle.

Syyslomasuosikkilistan yllättäjiä ovat skandinaaviset pääkaupungit Tukholma, Kööpenhamina ja Oslo, joita ei ole syyslomasuosikkien listalla viime vuosina nähty.

– Kaikki kolme skandinaavista pääkaupunkia tarjoavat itsessään mielenkiintoista nähtävää, hyviä ostosmahdollisuuksia ja paljon ravintolaelämyksiä syyslomalle, kertoo Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Hän näkee myös toisen syyn skandinaavisten pääkaupunkien suosioon juuri nyt: – Norwegianin kaukolentojen suosio kasvaa jatkuvasti Helsingistä lähtevillä lennoilla. Monet lentävät esimerkiksi Yhdysvaltoihin yhdellä vaihdolla joko Tukholman, Oslon tai Kööpenhaminan kautta.

Norwegianin kymmenen suosituinta kohdetta tämän vuoden syyslomaviikolla ovat:

1. Malaga
2. Lontoo
3. Arlanda (Tukholma)
4. Kööpenhamina
5. Alicante
6. Rooma
7. Barcelona
8. Palma de Mallorca
9. Oslo
10. Split (Kroatia)

Lisätietoja: www.norwegian.com

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden