Open skies
Seuraa Norwegian

Tänne suomalaiset matkustavat heinäkuussa – Espanja on suosituin

Uutinen   •   Heinä 05, 2019 09:30 EEST

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö ja maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö Norwegian lentää kaikkiaan noin 40 kohteeseen suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kymmenen suosituimman kohteen listalla on heinäkuussa peräti neljä Espanjan kohdetta.

Heinäkuu on vilkkain kesälomakuukausi Suomessa ja kesälomamatkoja tehdään ahkerasti myös lentäen. Norwegianin suosituin kohde Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla on Malaga. Listan kakkoseksi on kiilannut Lontoo. Alicanten ja Barcelonan jälkeen viidenneksi suosituin kohde on Krakova, jonne Norwegian aloitti suorat lennot viime vuonna. Krakovan jälkeen listalla on jälleen kohde Espanjassa, Palma de Mallorca.

– Espanja on suomalaisten kestosuosikki ja suomalaiset matkustajat arvostavat Norwegianin edullisia hintoja, nykyaikaisia ja polttoainetehokkaita koneita sekä hyviä yhteyksiä Suomen ja Espanjan välillä. Siitä osoituksena on, että Norwegianista on tullut suurin lentoyhtiö Suomen ja Espanjan välisillä lennoilla samoin kuin Espanjan ja muiden Pohjoismaiden välillä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Charlotte Holmbergh Jacobsson kertoo, että varauksia tehdään yhä myöhemmässä vaiheessa myös kesälomamatkoille ja myös Norwegianilla on vielä matkoja tarjolla edullisilla hinnoilla useimpiin kohteisiin. Hyviä tarjouksia on siten odotettavissa koko kesän osoitteessa norwegian.com.

Kymmenen suosituimman listan muut neljä kohdetta Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla ovat Split, Rooma, Nizza ja Pariisi.

Norwegianin TOP10-kohdetta heinäkuussa 2019:
1. Malaga
2. Lontoo
3. Alicante
4. Barcelona
5. Krakova
6. Palma de Mallorca
7. Split
8. Rooma
9. Nizza
10. Pariisi