Ohita
Tänne suomalaiset matkustavat heinäkuussa – Espanja on suosituin

Uutinen -

Tänne suomalaiset matkustavat heinäkuussa – Espanja on suosituin

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö ja maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö Norwegian lentää kaikkiaan noin 40 kohteeseen suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kymmenen suosituimman kohteen listalla on heinäkuussa peräti neljä Espanjan kohdetta.

Heinäkuu on vilkkain kesälomakuukausi Suomessa ja kesälomamatkoja tehdään ahkerasti myös lentäen. Norwegianin suosituin kohde Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla on Malaga. Listan kakkoseksi on kiilannut Lontoo. Alicanten ja Barcelonan jälkeen viidenneksi suosituin kohde on Krakova, jonne Norwegian aloitti suorat lennot viime vuonna. Krakovan jälkeen listalla on jälleen kohde Espanjassa, Palma de Mallorca.

– Espanja on suomalaisten kestosuosikki ja suomalaiset matkustajat arvostavat Norwegianin edullisia hintoja, nykyaikaisia ja polttoainetehokkaita koneita sekä hyviä yhteyksiä Suomen ja Espanjan välillä. Siitä osoituksena on, että Norwegianista on tullut suurin lentoyhtiö Suomen ja Espanjan välisillä lennoilla samoin kuin Espanjan ja muiden Pohjoismaiden välillä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Charlotte Holmbergh Jacobsson kertoo, että varauksia tehdään yhä myöhemmässä vaiheessa myös kesälomamatkoille ja myös Norwegianilla on vielä matkoja tarjolla edullisilla hinnoilla useimpiin kohteisiin. Hyviä tarjouksia on siten odotettavissa koko kesän osoitteessa norwegian.com.

Kymmenen suosituimman listan muut neljä kohdetta Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla ovat Split, Rooma, Nizza ja Pariisi.

Norwegianin TOP10-kohdetta heinäkuussa 2019:
1. Malaga
2. Lontoo
3. Alicante
4. Barcelona
5. Krakova
6. Palma de Mallorca
7. Split
8. Rooma
9. Nizza
10. Pariisi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden