Ohita
Tänne suomalaiset matkustavat heinäkuussa – Espanja on suosituin

Uutinen -

Tänne suomalaiset matkustavat heinäkuussa – Espanja on suosituin

Pohjoismaiden suurin lentoyhtiö ja maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö Norwegian lentää kaikkiaan noin 40 kohteeseen suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kymmenen suosituimman kohteen listalla on heinäkuussa peräti neljä Espanjan kohdetta.

Heinäkuu on vilkkain kesälomakuukausi Suomessa ja kesälomamatkoja tehdään ahkerasti myös lentäen. Norwegianin suosituin kohde Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevillä lennoilla on Malaga. Listan kakkoseksi on kiilannut Lontoo. Alicanten ja Barcelonan jälkeen viidenneksi suosituin kohde on Krakova, jonne Norwegian aloitti suorat lennot viime vuonna. Krakovan jälkeen listalla on jälleen kohde Espanjassa, Palma de Mallorca.

– Espanja on suomalaisten kestosuosikki ja suomalaiset matkustajat arvostavat Norwegianin edullisia hintoja, nykyaikaisia ja polttoainetehokkaita koneita sekä hyviä yhteyksiä Suomen ja Espanjan välillä. Siitä osoituksena on, että Norwegianista on tullut suurin lentoyhtiö Suomen ja Espanjan välisillä lennoilla samoin kuin Espanjan ja muiden Pohjoismaiden välillä, kertoo Norwegianin Suomen ja Ruotsin viestintäpäällikkö Charlotte Holmbergh Jacobsson.

Charlotte Holmbergh Jacobsson kertoo, että varauksia tehdään yhä myöhemmässä vaiheessa myös kesälomamatkoille ja myös Norwegianilla on vielä matkoja tarjolla edullisilla hinnoilla useimpiin kohteisiin. Hyviä tarjouksia on siten odotettavissa koko kesän osoitteessa norwegian.com.

Kymmenen suosituimman listan muut neljä kohdetta Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla ovat Split, Rooma, Nizza ja Pariisi.

Norwegianin TOP10-kohdetta heinäkuussa 2019:
1. Malaga
2. Lontoo
3. Alicante
4. Barcelona
5. Krakova
6. Palma de Mallorca
7. Split
8. Rooma
9. Nizza
10. Pariisi

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden