Ohita
Norwegian aloittaa talvikauden 2024–2025 lipunmyynnin

Tiedote -

Norwegian aloittaa talvikauden 2024–2025 lipunmyynnin

Norwegian käynnistää ensi talvikauden lipunmyynnin kaikkiaan 159 reitille 71 kohteeseen. Siten tästä päivästä lähtien on mahdollista varata lippuja ensi vuoden talvikaudelle, joka kestää lokakuun lopusta 2024 maaliskuun loppuun 2025.

– Lennämme jatkossakin suosittuihin kohteisiin, joissa suomalaiset matkailijat voivat lämmitellä talvipakkasten paukkuessa kotikonnuilla. Lennämme Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensi talvena muun muassa Gran Canarialle, Teneriffalle, Malagaan, Alicanteen ja Barcelonaan. Lontoo on edelleen kaupunkikohteiden suosikki, ja sinne on tarjolla hyvät yhteydet suorilla lennoilla edulliseen hintaan, kertoo Norwegianin kaupallinen johtaja Magnus Thome Maursund.

Talvikuukaudet ovat loistavaa matkustusaikaa sekä adrenaliinintäyteisille talvimatkoille että lämpimille aurinkolomille.

Talviaikataulun voimassaolon aikana lokakuun 2024 lopusta maaliskuun 2025 loppuun Norwegian tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaista suosittuihin kohteisiin Euroopassa. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Norwegian tarjoaa ensi talvikaudella suoria lentoja Lontoon Gatwickiin, Barcelonaan, Malagaan, Alicanteen, Gran Canarialle, Teneriffalle, Palmaan/Mallorcalle, Tukholman Arlandaan, Kööpenhaminaan, Osloon ja Rovaniemelle. Skandinavian pääkaupunkien kautta tarjolla on vielä 60 kohdetta lisää.

Norwegian liikennöi kahdesti vuodessa, maaliskuun ja lokakuun lopussa, vaihtuvien kesä- ja talviaikataulujen mukaan. Joidenkin viikkojen kuluttua käynnistyvät tämän vuoden kesäaikataulun mukaiset lennot kaikkiaan yli 330 reitillä yli 120 kohteeseen. Lisätietoja kesäaikataulusta löytyy täältä.

Norwegian täsmällisyys on Euroopassa huippuluokkaa. Yhtiö on valittu täsmällisimmäksi lentoyhtiöksi Euroopassa vuonna 2023. Norwegianilla on hyvä markkina-asema, houkutteleva reittivalikoima, nykyaikainen lentolaivasto ja matkustajien vahva luottamus.

Sekä tulevan kesän kesäaikataulun mukaiset lennot että ensi syksynä alkavan talviaikataulun mukaiset lennot ovat varattavissa osoitteessawww.norwegian.com.

Aiheet


Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian

P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden