Ohita
Norwegian Reward lanseeraa luottokortin Yhdysvalloissa

Tiedote -

Norwegian Reward lanseeraa luottokortin Yhdysvalloissa

Norwegian Reward aloittaa uuden luottokorttiyhteistyön Synchrony-pankin, joka on Yhdysvaltojen johtavia korttiyrityksiä sekä Mastercardin kanssa. Tavoitteena on tarjota entistäkin parempi kanta-asiakasohjelma yhdellä Norwegianin tärkeimmistä markkinoista.

– Tämä on tärkeä askel kansainvälisessä strategiassamme. Yhdysvaltain markkinat ovat suuret ja tärkeät meille. Tarjoamalla amerikkalaisille matkustajille oman Norwegian Reward -luottokortin viemme kanta-asiakasohjelman uudelle tasolle. Synchrony on yksi johtavista korttiyhtiöistä Yhdysvaloissa ja luotettava kumppani. Yhdessä voimme tarjota jäsenillemme ainutlaatuisia etuja ja uusia tapoja ansaita CahsPoint-pisteitä. Uusi Norwegian Reward -kortti on hyödyllinen sekä uusille että nykyisille jäsenille, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Viime vuosien aikana Norwegian Reward on kasvanut voimakkaasti globaalisti ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti jäsenmäärä ylsi hiljattain 10 miljoonaan jäseneen, mikä vastaa 5 000 uutta jäsentä joka päivä ja kolmea uutta jäsentä minuutissa.

Yli puolet kaikista Norwegianin transatlanttisten reittien matkustajista on amerikkalaisia ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Yhdysvaltain markkinat ovat nyt Norwegianille suurimmat liikevaihdolla mitattuna ja niiden jälkeen tulevat Norja, Espanja ja Iso-Britannia. Norwegian Rewardilla on tällä hetkellä 1,4 miljoonaa jäsentä Yhdysvalloissa.

– Innovaatiot ja teknologia ovat erittäin tärkeitä sekä meille Synchronyssä että Norwegianille. Odotamme, että voimme osaltamme myötävaikuttaa kanta-asiakasohjelman jatkuvaan kasvuun, sanoo Synchronyn konsernijohtaja Tom Quindlen.

– Matkailuala kehittyy jatkuvasti ja meille on tärkeää tarjota innovatiivisia tuotteita ja palveluja. Yhdessä Norwegianin ja Synchronyn kanssa odotamme, että voimme tarjota ainutlaatuisia etuja matkustushalukkaille amerikkalaisille, sanoo Mastercardin EVP Merchants & Acceptance Linda Kirkpatrick.

Norwegian Reward lanseerattiin vuonna 2007 ja tämän jälkeen se on saanut yhdeksän eri tunnustusta muun muassa Paras kanta-asiakasohjelma -tunnustuksen kolmena vuonna peräkkäin.

Norwegian Reward
Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -ohjelman kumppanilta jäsenet saavat CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää lentolippujen ostoon, Fast Track-, istumapaikka- ja matkatavaravaraukseen sekä lippumuutoksiin. Jäsenet, jotka lentävät usein, saavat myös ylimääräisen edun joka kuudennesta lennosta. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista, opastetuista retkistä ja pääsyn lounge-tiloihin samoin kuin muita palveluita. Jäsenyys Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on täysin ilmaista. Lisätietoja Norwegian Reward -ohjelmasta osoitteessa: https:/fi.norwegianreward.com/.

Lisätietoja luottokortista: https://www.norwegian.com/us/norwegian-reward/credit-card

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla oli yli 37 miljoonaa matkustajaa vuonna 2018. Norwegian liikennöi tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteessa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivaston keski-ikä on 3,8 vuotta, mikä tekee siitä yhden nykyaikaisimmista ja polttoainetehokkaimmista lentolaivastoista maailmassa. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin jo toisen kerran polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla.

Viitenä viime vuonna matkustajat ovat äänestäneet Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa. Tämän lisäksi SkyTrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo kuutena vuonna peräkkäin.

Norwegianilla on noin 11 000 työntekijää.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden