Ohita
Norwegian Reward lanseeraa luottokortin Yhdysvalloissa

Tiedote -

Norwegian Reward lanseeraa luottokortin Yhdysvalloissa

Norwegian Reward aloittaa uuden luottokorttiyhteistyön Synchrony-pankin, joka on Yhdysvaltojen johtavia korttiyrityksiä sekä Mastercardin kanssa. Tavoitteena on tarjota entistäkin parempi kanta-asiakasohjelma yhdellä Norwegianin tärkeimmistä markkinoista.

– Tämä on tärkeä askel kansainvälisessä strategiassamme. Yhdysvaltain markkinat ovat suuret ja tärkeät meille. Tarjoamalla amerikkalaisille matkustajille oman Norwegian Reward -luottokortin viemme kanta-asiakasohjelman uudelle tasolle. Synchrony on yksi johtavista korttiyhtiöistä Yhdysvaloissa ja luotettava kumppani. Yhdessä voimme tarjota jäsenillemme ainutlaatuisia etuja ja uusia tapoja ansaita CahsPoint-pisteitä. Uusi Norwegian Reward -kortti on hyödyllinen sekä uusille että nykyisille jäsenille, sanoo Norwegian Rewardin johtaja Brede Huser.

Viime vuosien aikana Norwegian Reward on kasvanut voimakkaasti globaalisti ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti jäsenmäärä ylsi hiljattain 10 miljoonaan jäseneen, mikä vastaa 5 000 uutta jäsentä joka päivä ja kolmea uutta jäsentä minuutissa.

Yli puolet kaikista Norwegianin transatlanttisten reittien matkustajista on amerikkalaisia ja heidän määränsä kasvaa jatkuvasti. Yhdysvaltain markkinat ovat nyt Norwegianille suurimmat liikevaihdolla mitattuna ja niiden jälkeen tulevat Norja, Espanja ja Iso-Britannia. Norwegian Rewardilla on tällä hetkellä 1,4 miljoonaa jäsentä Yhdysvalloissa.

– Innovaatiot ja teknologia ovat erittäin tärkeitä sekä meille Synchronyssä että Norwegianille. Odotamme, että voimme osaltamme myötävaikuttaa kanta-asiakasohjelman jatkuvaan kasvuun, sanoo Synchronyn konsernijohtaja Tom Quindlen.

– Matkailuala kehittyy jatkuvasti ja meille on tärkeää tarjota innovatiivisia tuotteita ja palveluja. Yhdessä Norwegianin ja Synchronyn kanssa odotamme, että voimme tarjota ainutlaatuisia etuja matkustushalukkaille amerikkalaisille, sanoo Mastercardin EVP Merchants & Acceptance Linda Kirkpatrick.

Norwegian Reward lanseerattiin vuonna 2007 ja tämän jälkeen se on saanut yhdeksän eri tunnustusta muun muassa Paras kanta-asiakasohjelma -tunnustuksen kolmena vuonna peräkkäin.

Norwegian Reward
Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -ohjelman kumppanilta jäsenet saavat CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää lentolippujen ostoon, Fast Track-, istumapaikka- ja matkatavaravaraukseen sekä lippumuutoksiin. Jäsenet, jotka lentävät usein, saavat myös ylimääräisen edun joka kuudennesta lennosta. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista, opastetuista retkistä ja pääsyn lounge-tiloihin samoin kuin muita palveluita. Jäsenyys Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on täysin ilmaista. Lisätietoja Norwegian Reward -ohjelmasta osoitteessa: https:/fi.norwegianreward.com/.

Lisätietoja luottokortista: https://www.norwegian.com/us/norwegian-reward/credit-card

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla oli yli 37 miljoonaa matkustajaa vuonna 2018. Norwegian liikennöi tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteessa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivaston keski-ikä on 3,8 vuotta, mikä tekee siitä yhden nykyaikaisimmista ja polttoainetehokkaimmista lentolaivastoista maailmassa. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin jo toisen kerran polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla.

Viitenä viime vuonna matkustajat ovat äänestäneet Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa. Tämän lisäksi SkyTrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo kuutena vuonna peräkkäin.

Norwegianilla on noin 11 000 työntekijää.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Charlotte Holmbergh

Charlotte Holmbergh

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs +46709890518
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian on yksi Pohjoismaiden suurimmista lentoyhtiöistä ja yksi Euroopan johtavista halpalentoyhtiöistä, jolla on noin 4 500 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja eurooppalaisten kohteiden välillä.

Yli 300 miljoonaa matkustajaa on lentänyt Norwegianilla vuodesta 2002 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin. Yhtiön kunnianhimoisena tavoitteena on aina ollut edullisten lentolippujen ja suuremman valinnanvapauden tarjoaminen matkan aikana.

Norwegian haluaa olla ilmailun vihreän siirtymän liikkeellepaneva voima. Tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 45 prosenttia viimeistään vuonna 2030. Päästäkseen tavoitteeseensa yhtiö uusii lentolaivastoa, edistää uusiutuvia lentopolttoaineita, vähentää ja kierrättää jätteitä sekä käyttää sää- ja tuulitietoja tehokkaampiin lentoihin, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Norwegian haluaa olla kestävin valinta matkustajille.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden