Open skies
Seuraa Norwegian

Norwegian Reward palkittiin parhaana kanta-asiakasohjelmana jo kolmantena vuonna peräkkäin

Lehdistötiedote   •   Huhti 30, 2019 12:04 EEST

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on voittanut arvostetussa Freddie Awardsissa Yhdysvalloissa Paras lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma Euroopassa ja Afrikassa -tunnustuksen kolmantena vuonna peräkkäin. Lisäksi Norwegian Rewardin Bank Norwegian -luottokortti voitti Paras kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa ja Afrikassa -tunnustuksen. Miljoonat matkustajat ympäri maailmaa äänestivät tämän vuoden Freddie Awardsissa.

– On suuri kunnia, että Freddie Awards on jälleen nimennyt Norwegian Rewardin parhaaksi kanta-asiakasohjelmaksi Euroopassa ja Afrikassa. Teemme kovasti töitä, jotta voimme tarjota jäsenillemme houkuttelevan kanta-asiakasohjelman, jossa voi ansaita helposti ja joustavasti pisteitä. Jatkamme työtämme ja joka kuukausi 150 000 uutta jäsentä liittyy kanta-asiakasohjelmaan, sanoo Norwegian Rewardin markkinointi- ja myyntijohtaja Brede Huser.

Freddie Awards, jossa miljoonat jäsenet ympäri maailmaa äänestävät voittajasta, on arvovaltaisin tunnustus, jonka matkailualan kanta-asiakasohjelma voi saada. Vuonna 2018 Norwegian Reward voitti Freddie Awardsissa Paras lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma Euroopassa ja Afrikassa- sekä Paras kampanja Euroopassa ja Afrikassa -palkinnot. Vuonna 2017 Norwegian Reward palkittiin Freddie Awardsissa Paras lentoyhtiön kanta-asiakasohjelma Euroopassa ja Afrikassa- ja Paras kanta-asiakasohjelman luottokortti Euroopassa ja Afrikassa -palkinnot. Vuonna 2016 kanta-asiakasohjelma sai Paras tulokas -palkinnon Freddie Awardsissa.

Norwegian Rewardilla on yli 9,3 miljoonaa jäsentä, joista 600 000 on Suomessa. Vuonna 2018 Norwegian Reward sai lähes kaksi miljoonaa uutta jäsentä.

Norwegian Reward
Kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -ohjelman kumppanilta, jäsenet saavat CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää lentolippujen ostoon. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista 10 000 euroon saakka vuodessa. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etua, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Jäsenyys Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on täysin ilmaista. Lisätietoja Norwegian Reward-ohjelmasta osoitteessa: https:/fi.norwegianreward.com/.

Lue lisää Freddie Awardsista täältä: http://freddieawards.com/history/

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 000 henkilöä. Yhtiö liikennöi yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Amerikassa ja Karibialla. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja sen keski-ikä on 3,8 vuotta. Vuonna 2018 yli 37 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla.

The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin ylittävillä lennoilla.

Norwegian on valittu maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi kolmena viime vuonna peräkkäin ja kuutena viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.