Ohita
Norwegianin kanta-asiakasohjelmassa jo 10 miljoonaa jäsentä – kolme uutta jäsentä joka minuutti

Tiedote -

Norwegianin kanta-asiakasohjelmassa jo 10 miljoonaa jäsentä – kolme uutta jäsentä joka minuutti

Norwegianin kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on saavuttanut 10 miljoonaa jäsentä. Tämän vuoden aikana kanta-asiakasohjelma on kasvanut yli kolmella uudella jäsenellä minuutissa.

Norwegianin vauhdilla kasvava kanta-asiakasohjelma, Norwegian Reward, on houkutellut jo yli 10 miljoonaa jäsentä ympäri maailmaa. Norwegian Reward jatkaa kasvuaan noin 5 000 jäsenen päivävauhdilla. Erityisesti Norwegian Rewardin laajentuminen Yhdysvaltoihin, Espanjaan ja Isoon-Britanniaan on myötävaikuttanut nopeaan jäsenmäärän kasvuun. Jatkuva uusien etujen tuominen kanta-asiakasohjelmaan on lisännyt jäsenmäärää myös Suomessa, jossa on yli 600 000 Norwegian Reward -jäsentä.

– Kymmenen miljoonan jäsenen saavuttaminen on valtava merkkipaalu. Olemme erityisen iloisia siitä, että kasvamme niin nopeasti Yhdysvalloissa, josta on tulossa yhä tärkeämpi markkina meille. Uskolliset asiakkaat ovat tärkeitä Norwegian Rewardille ja Norwegianille. Olemme iloisia, että niin monet näkevät CashPoint-pisteiden ansaitsemisen hyödyllisenä. Tarjoamme jatkossakin asiakkaillemme markkinoiden parhaan kanta-asiakasohjelman ja tuomme heille uusia ja aiempaa helpompia tapoja ansaita CashPoint-pisteitä, sanoo Norwegian Rewardin toimitusjohtaja Brede Huser.

Perustamisensa jälkeen vuodesta 2007 Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on voittanut yhdeksän arvostettua tunnustusta, muun muassa “Vuoden kanta-asiakasohjelma Euroopassa ja Afrikassa” Freddie Awardsissa kolmena vuonna peräkkäin.

Norwegian Reward -jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä joka kerta, kun he varaavat Norwegianin lentoja tai käyttävät palveluja, joita ohjelman monet yhteistyökumppanit tarjoavat, kuten hotellivarauksia, autonvuokrauksia tai lounge-varauksia lentokentillä.

Norwegian Rewardin jäsenet voivat käyttää CashPoint-pisteitään, kun he maksavat osittain tai kokonaan Norwegianin lentoja tai ostavat muita Norwegianin palveluja. Jäsenet ansaitsevat joka kuudennen lennon jälkeen “Rewardin”, jonka he voivat käyttää seuraavan 12 kuukauden aikana ilmaiseen istumapaikkavaraukseen, ilmaiseen Fast Track -varaukseen tai CashPoint-lisäpisteisiin. Noin miljoona jäsentä on ansainnut ainakin yhden Rewardin niiden lanseerauksen jälkeen vuonna 2016.

Norwegian Reward
Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät CashPoint-pisteitä, kun he matkustavat Norwegianilla tai käyttävät palveluja, joita yhtiön monet yhteistyökumppanit tarjoavat. Jokaisesta Norwegianin lentovarauksesta tai ostoksesta Norwegian Reward -ohjelman kumppanilta jäsenet ansaitsevat CashPoint-pisteitä, joita he voivat käyttää Norwegianin lentolippujen ja muiden palvelujen ostoon, kuten Fast Track, istumapaikkavaraus, matkatavaramaksut tai varauksen muutokset. Norwegian Reward on mahdollista yhdistää Bank Norwegianin ilmaiseen luottokorttiin ja pisteitä voi ansaita kaikista luottokortilla tehdyistä ostoksista. Norwegian Reward tarjoaa myös monia muita etuja, kuten alennuksia ja ylimääräisiä CashPoint-pisteitä autonvuokrauksesta, hotellivarauksista ja muista palveluista. Jäsenyys Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa on täysin ilmainen.

Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäseneksi voi liittyä ilmaiseksi osoitteessa: https://fi.norwegianreward.com/

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, tarja.valde-brown@norwegian.com

Aiheet

Kategoriat


Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, jolla oli yli 37 miljoonaa matkustajaa vuonna 2018. Norwegian liikennöi tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteessa Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Etelä-Amerikassa. Norwegianin laivastossa on noin 170 lentokonetta. Yhtiön lentolaivaston keski-ikä on 3,8 vuotta, mikä tekee siitä yhden nykyaikaisimmista ja polttoainetehokkaimmista lentolaivastoista maailmassa. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin jo toisen kerran polttoainetehokkaimmaksi ja ympäristöystävällisimmäksi lentoyhtiöksi Atlantin ylittävillä lennoilla.

Viitenä viime vuonna matkustajat ovat äänestäneet Norwegianin maailman parhaaksi halpalentoyhtiöksi kaukolennoilla arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa. Tämän lisäksi SkyTrax on valinnut Norwegianin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi jo kuutena vuonna peräkkäin.

Norwegianilla on noin 11 000 työntekijää.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.

Yhteyshenkilöt

Mira Linnamaa

Mira Linnamaa

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Finland +358408625675
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian-konserni on Pohjoismaiden johtava ilmailualan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Fornebussa Oslon ulkopuolella. Yhtiöllä on yli 8 200 työntekijää ja se omistaa kaksi merkittävää lentoyhtiötä Pohjoismaissa, jotka ovat Norwegian Air Shuttle ja Widerøe’s Flyveselskap. Norwegian osti Widerøen vuonna 2024. Tavoitteena on helpottaa saumatonta lentomatkustamista molempien lentoyhtiöiden verkostoissa.

Norwegian Air Shuttle on suurin norjalainen lentoyhtiö, jolla on noin 4 700 työntekijää. Yhtiö tarjoaa laajan reittiverkoston Pohjoismaiden ja tärkeimpien eurooppalaisten kohteiden välillä. Vuonna 2023 Norwegian kuljetti yli 20 miljoonaa matkustajaa ja ylläpiti 87 Boeing 737-800- ja Boeing 737 MAX 8 -lentokoneen laivastoa.

Widerøe’s Flyveselskap on Norjan vanhin lentoyhtiö ja suurin alueellinen lentoyhtiö Pohjoismaissa. Widerøella on yli 3 500 työntekijää. Pääasiassa Norjan maaseudulla sijaitsevilla lyhyen kiitotien lentoasemilla toimiva Widerøe lentää useita valtion sopimusreittejä (julkisen palvelun velvoitteen reittejä) sen oman kaupallisen lentoverkoston lisäksi. Vuonna 2023 lentoyhtiöllä oli 3,3 miljoonaa matkustajaa ja 49 lentokoneen laivasto, jossa oli 45 Bombardier Dash 8 -konetta ja kolme Embraer E190-E2 -konetta. Widerøe Ground Handling tarjoaa maahuolintapalveluja 41 lentoasemalla Norjassa.

Norwegian-konsernin keskeinen painopistealue on kestävyys ja yhtiö on sitoutunut vähentämään merkittävästi toimintojensa hiilidioksidipäästöjä. Lukuisista aloitteista merkittävin on investointi fossiilivapaan lentopolttoaineen (SAF) tuotantoon ja käyttöön. Norwegian pyrkii olemaan kestävä valinta matkustajilleen. Yhtiö osallistuu aktiivisesti ilmailualan muutokseen.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden