Ohita
SKYTRAX: Norwegian on maailman paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö

Tiedote -

SKYTRAX: Norwegian on maailman paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö

Norwegian on eri puolilla maailmaa olevien lentomatkustajien mielestä maailman paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö "World's Best Low-Cost Long-Haul Airline". Kolmatta vuotta peräkkäin Norwegian on äänestetty arvostetussa SkyTrax World Airline Awardsissa myös Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi ”Best Low-Cost Airline in Europe”. Tämä maailman arvokkaimpana pidetty ilmailualan tunnustus perustuu matkustajien omiin arvioihin yli 200 lentoyhtiöstä ympäri maailmaa. Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos ja neljä miehistön edustajaa ottivat palkinnon vastaan tänään Pariisin ilmailunäytöksessä.

– Olen äärimmäisen ylpeä ja nöyrä vastaanottaessani nämä tärkeät tunnustukset. Meidät on valittu Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kolmatta vuotta peräkkäin ja on suurenmoinen uutinen, että meidät on äänestetty ensimmäistä kertaa maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi. Haluan kiittää kaikkia matkustajiamme, jotka ovat antaneet Norwegianille loistavat arviot. On hienoa nähdä, että matkustajat arvostavat uusia koneitamme, laajenevaa reittiverkostoamme, edullisia hintojamme ja hyvää palveluamme. Tämä ei olisi kuitenkaan mahdollista ilman upeita ihmisiä, jotka työskentelevät Norwegianissa. Joka ainoa päivä he tekevät kaikkensa varmistaakseen, että asiakkaidemme kokemukset ovat hyviä, sanoi Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos.

Euroopan paras halpalentoyhtiö -sarjassa ehdokkaina olivat myös EasyJet ja Germanwings ja Paras kaukolentoja lentävä halpalentoyhtiö -sarjassa JetStar ja AirAsiaX.

Norwegian oli ehdokkaana myös Maailman paras halpalentoyhtiö-, Paras halpalentoyhtiöiden premium-luokka- ja Paras lentoyhtiö Pohjois-Euroopassa -sarjoissa.

SKYTRAX: Upea saavutus
– Norwegianin voitto kolmena peräkkäisenä vuotena on uskomaton saavutus. Tämä on selkeä osoitus Norwegianin suosiosta ympäri Eurooppaa. Tänä vuonna Norwegian on nauttinut entistäkin suuremmasta suosiosta voittamalla myös World's Best Low-Cost Long-Haul Airline -tunnustuksen, sanoi Skytraxin toimitusjohtaja Edward Plaisted.

Ilmailualan arvostetuin tunnustus
Skytrax World Airline Awards
on arvostetuin ja tunnustetuin ilmailualan kunnianosoitus. Se perustuu maailman laajimpaan lentomatkustajia koskevaan asiakastyytyväisyyskyselyyn, johon ottaa osaa matkustajia yli 160 maasta. Kyselyssä arvioidaan yli 200 lentoyhtiötä eri osa-alueilla, kuten lähtöselvitys, koneeseen nousu, istuimien mukavuus, matkustamon siisteys, ruoka, juoma, lennonaikaiset viihdepalvelut ja asiakaspalvelu.

Liitteenä video, jossa Norwegianin toimitusjohtaja Björn Kjos kiittää matkustajia ja Norwegianin työntekijöitä palkinnosta.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18
Tarja Valde-Brown, puhelin +358 40 545 6163

Aiheet

Kategoriat


Norwegian Air Shuttle ASA, jota markkinoidaan tuotemerkillä "Norwegian", on Oslon pörssissä vuodesta 2003 lähtien noteerattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö ja Euroopan kolmanneksi suurin halpalentoyhtiö. Lähes 24 miljoonaa matkustajaa lentää vuosittain Norwegianilla. Yhtiö operoi 424 reittiä 130 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-idässä sekä kaukolentoja Yhdysvaltoihin ja Aasiaan. Norwegian työllistää noin 4 500 henkilöä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Virossa, Englannissa, Espanjassa ja Thaimaassa. Yhtiöllä on 258 sovittua toimitusta uusista lentokoneista. Norwegian on perustettu vuonna 1993 ja sen pääkonttori sijaitsee Fornebussa, Norjassa. Norwegian tarjoaa enemmän jalkatilaa kuin monet kilpailijansa, lennonaikaisen nettiyhteyden ja sen lennot pysyvät erittäin hyvin aikataulussaan. Norwegianin laivastossa on 96 lentokonetta, joiden keski-ikä on vain neljä vuotta. Vuonna 2013 ja 2014 Norwegian palkittiin Euroopan parhaana halpalentoyhtiönä arvostetulla SkyTrax World Airline Awards -palkinnolla. Vuonna 2014 Norwegian voitti myös kolme arvovaltaista Passenger Choice Awards -palkintoa – Best Airline in Europe, Best Inflight Connectivity & Communications ja Best Single Achievement in Passenger Experience, joka tuli tunnustuksena yhtiön 787 Dreamlinerien liikkuvasta kartasta. Lisäksi AirlineRatings.com palkitsi Norwegianin toisena vuonna peräkkäin Europe’s Best Low-Cost Airline -tunnustuksella.

Lisätietoja osoitteesta www.norwegian.com
Seuraa meitä YouTubessa
Seuraa meitä Facebookissa

Yhteyshenkilöt

Andreas Hjørnholm

Andreas Hjørnholm

Lehdistön yhteyshenkilö Director of Communications and Public Affairs Nordics +45 2657 0767
Press office – vain median yhteydenotot

Press office – vain median yhteydenotot

Lehdistön yhteyshenkilö +47 815 11 816 Asiakaspalvelu +358 (0) 9231 01 600

Norwegian

Norwegian perustettiin vuonna 1993, mutta halpalentoyhtiötoiminnan se aloitti Boeing 737 -koneilla vuonna 2002. Siitä lähtien tavoitteemme on ollut antaa asiakkaille mahdollisuus matkustaa viisaasti tarjoamalla heille valinnanvaraa ja kohtuuhintaisia lentoja.

Norwegian on äänestetty Skytraxissä Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi kuutena vuonna peräkkäin. Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelma on valittu yhdysvaltalaisessa Freddie Awardsissa Euroopan/Afrikan parhaaksi lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmaksi neljänä vuonna peräkkäin. Norwegianin tuotteet, palvelut ja innovaatiot ovat voittaneet yli 55 palkintoa vuodesta 2012 lähtien.

Vuonna 2019 Norwegian oli ensimmäinen lentoyhtiö, joka allekirjoitti YK:n ilmasto-ohjelman. Sen mukaan yhtiö on sitoutunut tulemaan ilmastoneutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Norwegian tarjoaa kohtuuhintaisia lentomatkoja ja erinomaista laatua Pohjoismaissa sekä tärkeisiin Euroopan kohteisiin.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Norwegian
P.O Box 242
190 47 Stockholm
Sweden