Open skies
Seuraa Norwegian

Uusi luku Norwegianille: aloittaa lippujen myynnin Argentiinassa

Lehdistötiedote   •   Syys 04, 2018 16:01 EEST

Norwegian Air Argentina

Norwegian aloittaa tänään lentolippujen myynnin Argentiinan sisäisille reiteille. Ensimmäiset reitit tulevat olemaan Buenos Airesin ja suosittujen matkailukohteiden Córdoban, Mendozan, Iguazún, Barilochen, Neuquénin ja Saltan välillä. Ensimmäinen lento lennetään 16. lokakuuta 2018.

– Tämä on suuri merkkipaalu. Tavoitteemme on, että kaikilla olisi mahdollisuus lentää ja nämä reitit mahdollistavat sen, että sekä argentiinalaiset, eurooppalaiset että kaikki muut voivat lentää edullisesti Argentiinan sisäisillä lennoilla. Reitit myötävaikuttavat matkailun kasvuun, uusien työpaikkojen syntyyn ja talouskasvuun Argentiinassa, jossa lentotarjonta on perinteisesti ollut rajallista. Argentiinassa on valtava potentiaali ja nämä reitit ovat vasta alkua suunnitelmillemme Etelä-Amerikassa. Toivotamme nyt sekä argentiinalaiset että kaikki muut matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla, mukavilla ja ympäristöystävällisillä lentokoneillamme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Uusien kohteiden myötä sekä paikalliset että ulkomaalaiset matkustajat pääsevät kokemaan enemmän kaikkea sitä, mitä Argentiina tarjoaa, kuten esimerkiksi viinialueet Mendozassa ja Saltassa, hiihtämisen Mendozassa, Neuquénissa ja Barilochessa, kauniin luonnon ja vaikuttavat vesiputoukset Iguazússa samoin kuin suurkaupunkien elämän Buenos Airesissa ja Córdobassa.

Uusille Argentiinan sisäisille lennoille on hyvät yhteydet Norwegianin mannertenvälisillä lennoilla Lontoon Gatwickin ja Buenos Airesin välillä. Suomesta lähtevillä matkustajilla on mahdollisuus lentää Buenos Airesiin yhdellä vaihdolla Lontoon Gatwickin kautta.

Norwegian Air Argentina:
Tämän vuoden tammikuussa Norwegianin kokonaan omistama tytäryhtiö Norwegian Air Argentina (NAA) sai lentotoimiluvan (AOC) Argentiinan viranomaisilta. Argentiinan sisäiset lennot lennetään Norwegianin Boeing 737-800 -koneilla.

Lisätietoja:
Charlotte Holmbergh Jacobsson, viestintäpäällikkö, puhelin +46 709 89 05 18, charlotte.holmbergh.jacobsson@norwegian.com
Tarja Valde-Brown, Norwegianin viestinnän edustaja Suomessa, puhelin 040 545 6163, tarja.valde-brown@eurofacts.fi

Norwegian on maailman viidenneksi suurin halpalentoyhtiö, joka kuljetti vuonna 2017 yli 33 miljoonaan matkustajaa. Yhtiö tarjoaa tällä hetkellä yli 500 reittiä yli 150 kohteeseen Euroopassa, Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä, Thaimaassa, Singaporessa, Argentiinassa, Karibialla ja Yhdysvalloissa. Norwegianin laivastossa on noin 150 lentokonetta, joiden keski-ikä on noin 3,7 vuotta. Yhtiön lentolaivasto on yksi maailman nuorimmista ja ”vihreimmistä”. The International Council on Clean Transportation (ICCT) on nimennyt Norwegianin lentoyhtiöksi, joka lentää polttoainetehokkaimmin Atlantin. Norwegian on valittu kolmena viime vuonna peräkkäin maailman parhaaksi kaukolentoja lentäväksi halpalentoyhtiöksi arvostetussa SkyTrax World Airline Awards -äänestyksessä ja viitenä viime vuonna peräkkäin Euroopan parhaaksi halpalentoyhtiöksi. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 9 500 henkilöä.

Lisätietoja osoitteessa www.norwegian.com

Seuraa Norwegiania: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ja YouTube.